تظاهرات فلسطینی‌ها علیه کنفرانس بحرین

يکشنبه 26 خرداد 1398
02:42
تظاهرات فلسطینی‌ها علیه کنفرانس بحرین هزاران فلسطینی در شهر رام الله واقع در کرانه باختری در محکومیت طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن و کنفرانس اقتصادی بحرین که قرار است روزهای ۲۵ و ۲۶ ماه جاری میلادی (4و 5 تیر) برگزار شود، تظاهرات کردند.

العالم-فلسطین

به گزارش بامداد یکشنبه مرکز اطلاع رسانی فلسطین، تظاهرات کنندگان روز شنبه در رام الله با سردادن شعارهایی، همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی و حرکت برخی کشورهای عربی در مسیر عادی‌سازی روابط با این رژیم را به شدت محکوم کردند.

آن‌ها همچنین خواستار تحقق وحدت ملی برای مقابله با طرح آمریکایی صهیونیستی موسوم به معامله قرن شدند.

نشست بحرین که اولین مرحله اجرای معامله قرن خواهد بود، قرار است در ۲۵ و ۲۶ ژوئن (۴ و ۵ تیر) در منامه برگزار شود، جذب سرمایه‌گذاری در اراضی فلسطین و اعطای وام‌های کم سود به فلسطین از اهداف آن عنوان شده است.

این کنفرانس از سوی گروه‌های مقاومت و تشکیلات خودگردان فلسطین تحریم شده است.

"جرد کوشنر" داماد و مشاور رئیس جمهوری آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که معامله قرن بعد از ماه رمضان اعلام خواهد شد.

معامله قرن شامل انضمام کامل قدس به رژیم صهیونیستی، انضمام شهرک‌های موجود در کرانه باختری به این رژیم، نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تعیین منطقه "ابودیس" به عنوان پایتخت کشور فلسطین است.

این طرح با واکنش شدید مسلمانان و فلسطینیان روبه رو شده و تنش و درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود