واکنش دولت آلمان به اظهارات سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران

دوشنبه 27 خرداد 1398
15:40
واکنش دولت آلمان به اظهارات سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران دولت آلمان در واکنش به اظهارات سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران، خواستار اجرای کامل تعهدات برجامی تهران شد.

سخنگوی دولت آلمان امروز (دوشنبه) از جمهوری اسلامی ایران خواست تا به تمام تعهداتش ذیل توافق هسته‌ای عمل کند.

به نوشته وبگاه شبکه «اسکای نیوز» سخنگوی دولت آلمان با صدور بیانیه‌ای در واکنش به اظهارات سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران درباره کاهش یا توقف اجرای تعهدات برجامی، گفت: «ما از ایران می‌خواهیم که تعهداتش ذیل برجام را به‌صورت کامل اجرا کند».

«بهروز کمالوندی» سخنگوی سازمان انرژی اتمی امروز در نشستی خبری در محل تاسیسات آب سنگین اراک (خنداب) گفته بود که با شتاب گرفتن روند تولید اورانیوم غنی‌شده 3.67 درصد، ذخایر اورانیوم غنی‌شده کشور نهایتا تا ششم تیر از سقف 300 کیلو عبور خواهد کرد.

این اقدامات پس از آن انجام شد که شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ با صدور بیانیه‌ای از توقف برخی اقدامات تهران ذیل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خبر داده و و به کشورهای باقیمانده در توافق هسته‌ای ۶۰ روز فرصت داد تا تعهدات خود به ویژه در حوزه های بانکی و نفتی را اجرا کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه