ماکرون: با اقدامات پادمانی مانع دستیابی ایران به سلاح اتمی می‌شویم

جمعه 31 خرداد 1398
12:36
ماکرون: با اقدامات پادمانی مانع دستیابی ایران به سلاح اتمی می‌شویم رئیس‌جمهور فرانسه با بیان اینکه تنش‌زایی نظامی در منطقه به نفع هیچکس نیست، خواستار اجرای حداکثر پادمان برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح اتمی شد.

العالم -اروپا

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه امروز (جمعه) با تکرار مواضع ضد ایرانی خود، مدعی شد که برای ممانعت از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی باید حداکثر اقدامات پادمانی اجرا شود.

ماکرون طی گفت‌وگوی کوتاهی با خبرنگاران در بروکسل پیش از ورود به دومین روز جلسه شورای اروپا، گفت: «لازم است که امنیت فراگیر در منطقه (غرب آسیا)، مخصوصا امنیت متحدان ما، حفظ شود».

به نوشته وبگاه شبکه «الحدث» وی در واکنش به تحولات اخیر در غرب آسیا و تنش‌ها بین ایران و آمریکا نیز توضیح داد: «ما هر کاری بتوانیم برای آرام کردن منطقه انجام می‌دهیم. هیچکسی از تنش‌زایی نظامی سود نخواهد برد».

ماکرون در حالی ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم می‌کند که رهبر انقلاب اسلامی در ماه فروردین سال ۱۳۹۰ با صدور فتوایی ساخت و کاربرد هرگونه سلاح اتمی را «حرام» اعلام کرده و فرمودند: «ما کاربرد این سلاح‌ها را حرام، و تلاش برای مصونیت بخشیدن ابنای بشر از این بلای بزرگ را وظیفه‌ همگان می‌دانیم».

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین گفت که برای سفر به بغداد و منطقه کردستان عراق در اواخر سال 2019 آماده می‌شود.

ماکرون پیشتر در واکنش به ساقط شدن یک پهپاد آمریکایی توسط ایران تصریح کرده بود: «مسئولیت ما دعوت به آرامش است. هر آنچه در توان داریم را به کار می‌گیریم تا اوضاع آرام بماند.»

روز گذشته (پنجشنبه) روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود: «در نخستین ساعات بامداد امروز (پنجشنبه ۳۰ خرداد) یک فروند پهپاد جاسوسی "گلوبال هاوک" آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد» (جزئیات بیشتر)

«مجید تخت‌روانچی» نماینده ایران در سازمان ملل متحد نیز با بیان اینکه پهپاد آمریکایی متجاوز به حریم هوایی ایران از نوع جاسوسی بوده، تاکید کرد که چاره‌ای جز ساقط کردن آن نبوده است.

0% ...

آخرین اخبار

مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز