رایزنی مقامات روسیه با هند برای حضور در پروژه خط لوله صلح

شنبه 1 تير 1398
10:10
رایزنی مقامات روسیه با هند برای حضور در پروژه خط لوله صلح وزیر انرژی روسیه از مذاکره با هند درباره ساخت خط لوله انتقال گاز ایران- پاکستان- هند خبر داد.

العالم - اروپا

«الکساندر ناواک» وزیر انرژی روسیه از مذاکرات «مسکو» و «دهلی نو» درباره امضای توافقنامه ساخت لوله انتقال گاز ایران- پاکستان- هند خبر داد.

وی گفت: پروژه بسیار جذاب است و تمام شرایط برای اجرا شدن را دارد اما برای رسیدن به توافق باید طرفین مسائل ساخت لوله، منابع گازی، تأمین مالی و دیگر ملاحظات را مورد بررسی قرار داده و بر روی آن توافق کنند.

شایان ذکر است که در ماه نوامبر سال 2017 در قالب سفر کاری «ولادیمیر پوتین» به ایران، شرکت «گازپروم» برای حضور در پروژه انتقال گاز ایران- پاکستان- هند اظهار تمایل کرد.

در ماه می سال 2019 ایران نسبت به دولت پاکستان به دادگاه بین‌المللی به دلیل عدم آغاز عملیات ساخت و ساز لوله مذکور توسط «اسلام اباد» شکایت کرد اما «عمران خان» نخست وزیر پاکستان از آغاز تحریم‌های جدید نسبت به تهران ابراز نگرانی کرد.

پروژه لوله با حضور روسیه رقیب مستقیم لوله ترکمنستان- افغانستان- پاکستان- هند که «عشق آباد» امیدهای زیادی به آن برنامه دارد،با وجود وضعیت ناآرام در خاک افغانستان هنوز به اهدف خود نرسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم