دردسر جدید برای نامزد ریاست جمهوری انگلیس/ دعوای شدید جانسون با نامزدش و حضور پلیس

شنبه 1 تير 1398
18:09
دردسر جدید برای نامزد ریاست جمهوری انگلیس/ دعوای شدید جانسون با نامزدش و حضور پلیس بوریس جانسون نامزد نخست‌وزیری انگلیس به دلیل مشاجره لفظی با نامزدش که به حضور پلیس در مقابل خانه‌اش منجر شده، دوباره خبرساز شد.

العالم - اروپا

همسایه‌های «بوریس جانسون» وزیر امور خارجه سابق بریتانیا و کاندیدای تصاحب مقام نخست‌وزیری این کشور پس از شنیدن صدای مشاجره از خانه او، بامداد جمعه با پلیس تماس گرفتند.

به نوشته روزنامه «گاردین»، پلیس دریافت علت شنیده شدن سروصدا از خانه جانسون، دعوای او و نامزدش «کری سیموندز» رئیس سابق رسانه‌ حزب محافظه‌کار بریتانیا بود.

طبق اظهارات همسایه‌های جانسون به نیروهای اعزامی پلیس، صدای فریاد سیموندز از بیرون منزل شنیده می‌شد که از جانسون میخواست «از خانه اش بیرون برود».

به گفته همسایه‌ها صدای شکستن ظروف و جیغ‌های مکرر از خانه شنیده می‌شد و سیموندز مکرراً فریاد می‌زد: «برو بیرون».

جانسون در رقابت برای رسیدن به مقام نخست‌وزیری بیشترین رأی را از اعضای محافظه‌کار پارلمان بریتانیا دریافت کرده است و در صورت غلبه بر تنها رقیب باقی‌مانده خود «جرمی هانت»، وزیر امور خارجه این کشور، پیروز این رقابت خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد