تغییر مسیر پروازهای خطوط هوایی عربستان سعودی برفراز تنگه هرمز

يکشنبه 2 تير 1398
08:51
تغییر مسیر پروازهای خطوط هوایی عربستان سعودی برفراز تنگه هرمز خطوط هوایی عربستان سعودی مسیر پروازهای بین‌المللی خود بر فراز دریای عمان، خلیج فارس و تنگه هرمز را تغییر داد.

العالم - عربستان سعودی

رژیم عربستان سعودی به تبعیت از ایالات متحده، عبور هواپیماهای مسافربری خود از حریم هوایی جنوب ایران را تعلیق کرد.

به نوشته وبگاه شبکه «العربیه» خطوط هوایی عربستان سعودی به بهانه ساقط شدن یک پهپاد آمریکایی، از بامداد یکشنبه مسیر پروازهای بین‌المللی خود بر فراز دریای عمان، خلیج فارس و تنگه هرمز را تغییر داد.

پیش از این نیز خطوط هوایی آمریکا، انگلیس ، آلمان، امارات و هند به بهانه شدت گرفتن تنش‌ها، ضمن تعلیق عبور هواپیماهای مسافربری از حریم هوایی جنوب ایران، مسیر پروازهای خود بر فراز دریای عمان و تنگه هرمز را تغییر داده بودند.

این در حالی است که «سیاوش امیرمکری» مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران امروز اظهار کرد که آسمان ایران بارها از سوی مجامع هوانوردی دنیا به عنوان امن‌ترین آسمان منطقه به دنیا معرفی شده و در سال‌های قبل آسمان خود را برای عبور پروازهای شرکت‌های هواپیمایی مختلف از سراسر دنیا باز اعلام کرده و با کنترل تردد هوایی ایمن، مطمئن و کارآمد پایبندی خود به قوانین بین المللی را به جهانیان اثبات کرده است.

این اتفاقات پس از آن است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز پنجشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که یک فروند پهپاد جاسوسی تریتون MQ-4C متعلق به نیروی دریایی آمریکا را بعد از تجاوز به حریم هوایی ایران برفراز استان هرمزگان با استفاده از سامانه پدافند موشکی «سوم خرداد» ساقط کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود