زخمی شدن رئیس ستاد ارتش اتیوپی در کودتای نافرجام در شمال این کشور

يکشنبه 2 تير 1398
11:08
زخمی شدن رئیس ستاد ارتش اتیوپی در کودتای نافرجام در شمال این کشور سخنگوی نخست‌وزیر اتیوپی از کودتای نافرجام در شمال این کشور و زخمی شدن رئیس ستاد ارتش خبر داد.

العالم - افریقا

سخنگوی نخست‌وزیر اتیوپی امروز (یکشنبه) به خبرگزاری «رویترز» اعلام کرد، در جریان تلاش عده‌ای برای کودتا در شهر «بحر دار» مرکز ایالت «امهره» (واقع در شمال این کشور)، «سیری مکونین» رئیس ستاد ارتش زخمی شد.

رسانه‌های کشور اتیوپی گزارش کردند که هنوز مشخص نیست رئیس ستاد ارتش در این حادثه جان خود را از دست داده است یا اینکه فقط زخمی شده است.

روز گذشته (شنبه)، دولت اتیوپی اعلام کرد که کودتایی نافرجام علیه رئیس ایالت امهره، یکی از 9 استان فدرالی این کشور آفریقایی صورت گرفته است.

«ابی احمد» (Abiy Ahmed) آوریل سال گذشته (2018) منصب نخست‌وزیر را در این کشور به دست گرفت و زمینه بازگشت معارضان و تبعیدشدگان، به کشور و آزادی زندانیان را فراهم کرد اما خشونت‌ها طایفه‌ای در مناطق بسیاری از امهره تشدید شده است.

اتیوپی قصد دارد در سال آینده انتخابات پارلمانی برگزار کند؛ بسیاری از احزاب سیاسی معارض به برگزاری انتخابات در موعد مقرر علیرغم تنش‌های فعلی فراخوانده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت