آیا شیء نورانی مشاهده شده در آسمان کردستان موشک بود؟

يکشنبه 2 تير 1398
22:23
مدیرکل امنیتی استان کردستان ضمن تایید مشاهده شی نورانی سبز رنگ در آسمان کردستان گفت: در حال بررسی زوایای این حادثه هستیم.

العالم _ ایران

محمد رضایی در باره مشاهده شی نورانی سبز رنگ در آسمان اظهار داشت: خبر مشاهده این شی نورانی که شب گذشته در آسمان کردستان مشاهده شده به ما اعلام شده ولی تاکنون خبر موثقی در این زمینه دریافت نکرده ایم.

وی افزود: در حال حاضر در حال بررسی زوایای این حادثه هستیم.

اظهارات معاون امنیتی استانداری کردستان در حالی مطرح می‌شود که عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه کردستان مدعی شده این شیء نورانی قطعا بشقاب پرنده و یا موجود فضایی نیست. احتمالا این شیء نورانی موشک فضایی است که سوخت خود را تخلیه کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مردم هم دیده‌شدن نور سبز رنگ را در آسمان‌سنندج و استان‌های‌کرمانشاه و اهواز تائید کرده‌اند. این شیء نورانی حوالی ساعت 22 شامگاه شنبه رویت شده است.

خبرآنلاین

0% ...

آخرین اخبار

«روایت دروغین»؛ فرآیند بهانه‌تراشی برای توجیه جنگ‌ها


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد