تاکید عراقچی بر لزوم توقف رفتار مخرب و تحریم‌های آمریکا

جمعه 7 تير 1398
18:08
تاکید عراقچی بر لزوم توقف رفتار مخرب و تحریم‌های آمریکا معاون سیاسی وزارت امورخارجه در سمینار بین‌المللی «اقدامات قهری یک‌جانبه و آثار آن» که توسط نمایندگی‌های دائم ایران، کوبا و ونزوئلا و با حضور دیپلمات ها، کارشناسان سازمان های بین المللی، پژوهشگران و اصحاب رسانه در وین برگزار شد، بیان کرد: رفتار مخرب آمریکا و تروریسم اقتصادی این کشور علیه ج.ا.ایران باید متوقف شود.

العالم - ایران / سیاسی

وی همچنین تاکید کرد، آمریکا با نقض قطنامه شورای امنیت و اعمال تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه خود، تنها دستاورد دیپلماسی در منطقه ما را در آستانه نابودی قرار داده است.

عراقچی افزود، جامعه جهانی باید در مقابل این عادت غلط آمریکا که از قدرت دلار به عنوان یک سلاح علیه دولت‌های مستقل استفاده می‌کند، بایستد.

این سمینار با سخنان وزیر امور خارجه ونزوئلا و گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه شورای حقوق بشر سازمان ملل، آغاز به کار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه


قالیباف افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران در مسابقات ناگویا را تبریک گفت