سفیر ایران در لاهه: نوبت پارو زدن اروپایی‌هاست

جمعه 7 تير 1398
21:20
سفیر ایران در لاهه: نوبت پارو زدن اروپایی‌هاست سفیر ایران در لاهه گفت: روزگاری اروپا و آمریکا در قالب 1+5 در یک قایق بودند؛ حال که آمریکا از این قایق پیاده شده، نوبت اروپایی‌ها است که زحمت بکشند و به جای آمریکا هم پارو بزنند.

العالم- ایران / سیاسی

تعدادی از سردبیران و خبرنگاران رسانه‌های هلند امروز (جمعه) در محل سفارت کشورمان در لاهه با «علیرضا کاظمی ابدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلند، پیرامون مسائل بین المللی، برجام، تحولات منطقه و روابط ایران و اروپا به گفتگو نشستند.

کاظمی در تشریح تصمیمات اخیر کشورمان درباره برجام، اظهار داشت: اقدام جمهوری اسلامی ایران نه نقض برجام و نه اولتیماتوم شمرده می‌شود؛ بلکه ایران با وجود بدعهدی آشکار طرف آمریکایی، بیش از یک سال صبوری نشان داده و منتظر اقدام عملی اروپا برای حفظ برجام شده و در نهایت باتوجه به ناموفق بودن طرف های اروپایی، بر اساس ساز و کاری که در مواد 26 و 36 خود برجام پیش بینی شده، اعلام کرده که اجرای برخی تعهدات داوطلبانه خود در برجام را متوقف می‌کند و زمان‌بندی این کار را هم اطلاع داده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه مذاکرات هسته‌ای و برجام اساساً اولین تجربه اروپا در استفاده از ظرفیت دیپلماتیک خود در خارج از اروپا بود، لزوم احساس مسئولیت اروپا در قبال حفظ این توافق و عمل به تعهدات خود در چارچوب آن و مقابله با سیاست های یکجانبه ترامپ را مورد تأکید قرار داد.

وی افزود: در نظام بین‌الملل سواری مجانی وجود ندارد. روزگاری اروپا و آمریکا در قالب 1+5 در یک قایق بودند؛ حال که آمریکا از این قایق پیاده شده، نوبت اروپایی‌ها است که زحمت بکشند و به جای آمریکا هم پارو بزنند.

سفیر کشورمان در پاسخ به سؤالی درباره امکان حل مسائل از طریق مذاکره با آمریکا، خاطرنشان کرد: مذاکره برای رسیدن به یک نتیجه است و این کار قبلاً انجام شده و نتیجه حاصل شده است. وقتی به آن نتیجه احترام گذاشته نشده و عمل نشود، دیگر مذاکره چه معنایی دارد؟ مذاکره‌ای که منظور آن تنها قبول خواسته‌های زورمدارانه یک فرد بی‌قانون باشد، مورد قبول هیچ ملت آزاده‌ای نیست. میز مذاکره، همان برجام است که هنوز راه بازگشت به آن باز است.

کاظمی ابدی همچنین با اشاره به ظرفیت های بالای گردشگری و فرهنگی کشورمان و توجه روزافزون گردشگران خارجی به ایران، ضمن رد برخی گزارش های رسانه‌ای مبنی بر لغو شماری از پروازهای خارجی از فضای کشورمان، افزود: همانطور که این سفارت در صفحه توئیتر خود با ارائه لینک معتبر رصد حمل و نقل هوایی در جهان نیز نشان داد، در هفته بیش از 30 هزار پرواز در امنیت کامل، بر فراز ایران صورت می‌گیرد و این رقم هیچ گونه کاهشی نداشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: تصمیم حماس برای انحلال کمیته اداره غزه، نتانیاهو را در تنگنای سیاسی قرار داد


ویژه‌نامه آقا مجتبی در قم منتشر شد


دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود