تظاهرات هزاران سودانی مقابل وزارت دفاع این کشور در خارطوم

يکشنبه 9 تير 1398
20:05
تظاهرات هزاران سودانی مقابل وزارت دفاع این کشور در خارطوم
هزاران نفر از مردم سودان با تجمع مقابل وزارت دفاع این کشور در خارطوم، خواستار تحویل قدرت به غیرنظامیان شدند.

العالم - آفریقا

هزاران نفر از مخالفان شورای نظامی سودان عصر روز شنبه با سر دادن شعار «تحویل قدرت به غیرنظامیان»، راهی مقر وزارت دفاع این کشور در خارطوم شدند.

پایگاه خبری سودان تریبون گزارش داد که سودانی‌ها با وجود تدابیر شدید امنیتی خود را به نزدیکی مقر وزارت دفاع رساندند و از ارتش این کشور خواستند تا قدرت را به غیرنظامیان منتقل کند.

این تظاهرات در حالی برگزار شده که شورای نظامی سودان همچنان مخالف سرسخت انتقال قدرت به غیرنظامیان است.

جنبش انقلابی سودان این تظاهرات را در خارطوم برگزار کرد تا به این ترتیب شورای نظامی را برای تحویل قدرت به دولت مدنی تحت فشار قرار دهد.

کشته شدن یک معترض سودانی

یک جوان بیست ساله سودانی نیز در تظاهرات امروز خارطوم به ضرب گلوله نیروهای امنیتی این کشور کشته شد.

به گزارش روسیا الیوم، کمیته پزشکان سودان نیز در بیانیه‌ای صحت کشته شدن این معترض جوان سودانی را تائید کرد.

معترضان سودانی از ششم آوریل گذشته (۱۷ فروردین) به منظور اعمال فشار بر برکناری «عمر البشیر» رئیس‌جمهور سابق سودان و سپس تحت فشار گذاشتن شورای نظامی برای انتقال قدرت به دولت مدنی، تحصن کرده بودند که اخیرا نیروهای امنیتی با حمله به محل تحصن معترضان دستکم ۱۰۰ نفر را کشته و شماری را زخمی کرده‌اند.

یازدهم آوریل (۲۲ فروردین) گذشته عمر البشیر پس از ۳۰ سال حکومت در سودان با اقدام ارتش این کشور از قدرت کنار گذاشته شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد 


عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات