وزیر انرژی سعودی: تدابیر شدید امنیتی در آب‌های سرزمینی خود اتخاذ می کنیم

دوشنبه 10 تير 1398
18:43
وزیر انرژی سعودی: تدابیر شدید امنیتی در آب‌های سرزمینی خود اتخاذ می کنیم وزیر انرژی سعودی از اتخاذ تدابیر شدید امنیتی این کشور در آب‌های سرزمینی خود در پی حمله اخیر به نفتکش‌ها در دریای عمان خبر داد.

العالم - عربستان سعودی

«خالد الفالح» وزیر انرژی سعودی گفت که ریاض در پی حمله اخیر به کشتی‌های نفتی در دریای عمان، تدابیر شدید امنیتی در آب‌های سرزمینی خود اتخاذ می‌کند.

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، وزیر انرژی عربستان سعودی تاکید کرد که «برای تامین امنیت ذخایر سوخت با جدیت عمل می‌کنیم».

دو نفتکش بزرگ در تاریخ ۲۳ خردادماه در دریای عمان دچار حریق شدند، پیش از آن نیز در اردیبهشت‌ماه، چهار کشتی تجاری در بندر فجیره امارات دچار حادثه شده بودند.

«عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات چهارشنبه گذشته (پنجم تیرماه) اذعان کرد برای متهم کردن کشوری به دست داشتن در حمله به چهار نفتکش در نزدیکی فجیره به شواهد روشن و قانع کننده نیاز است.

بن زاید در کنفرانس خبری مشترک با سرگئی لاوروف همتای روسی خود در مسکو گفته بود: «صادقانه (می‌گویم) ما نمی‌توانیم کشوری را (در خصوص حمله به نفتکش‌ها) به عنوان متهم معرفی کنیم، چرا که هیچ شواهدی در دست نداریم».

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت