پیشنهاد فتح به حماس برای برگزاری انتخابات و تشکیل دولت فلسطین

سه شنبه 11 تير 1398
12:51
پیشنهاد فتح به حماس برای برگزاری انتخابات و تشکیل دولت فلسطین مشاور رئیس تشکیلات خودگردان از پیشنهاد جنبش فتح به حماس برای آشتی ملی، انتخابات و تشکیل دولت خبر داد.

العالم- فلسطین اشغالی

«نبیل شعث» مشاور «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در امور بین‌الملل اعلام کرد، جنبش فتح پیشنهادی به حماس درباره پرونده آشتی فلسطینی داده است.

شعث به وبسایت «دنیا الوطن» گفت: فتح از طریق مصر پیشنهادی به حماس برای برگزاری انتخابات در کرانه باختری، نوار غزه و قدس و در وهله بعدی تشکیل دولت وحدت ملی داده است.

مشاور عباس ادامه داد، پیشنهاد مذکور بر مشارکت تمام گروه‌های فلسطینی در انتخابات آینده تأکید می‌کند تا دولت بر اساس نسبت رأیی که هر گروه فلسطینی در انتخابات به آن دست پیدا کرده، تشکیل شود، این ملت است که میزان حضور گروه‌های فلسطینی در دولت آینده را مشخص می‌کند.

شعث تصریح کرد: به جای تشکیل دولت ائتلافی از طریق مذاکره، برای انتخابات آماده می‌شویم و دوباره به سمت تشکیل دولت جدید می‌آییم این موضوع منجر به تشکیل دولت وحدت ملی بر پایه نتایج انتخابات می‌شود.

وی در ادامه اعلام کرد، تشکیلات خودگردان تا کنون پاسخی به این پیشنهاد دریافت نکرده است.

تشکیلات خودگردان در حالی از این پیشنهاد سخن می‌گوید که محمود عباس اسفندماه گذشته (1397) رسماً «محمد اشتیه» از متحدان قدیمی خود را مأمور تشکیل کابینه جدید فلسطین کرد و دولت جدید به صورت یکجانبه تشکیل شد.

دولت وفاق ملی قبلی فلسطین در سال ۱۳۹۳ (۲۰۱۴) پس از توافق میان فتح و جنبش حماس تشکیل شده بود اما حماس همواره درباره کم‌کاری دولت مذکور در قبال غزه اعتراض داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد


محبوبیت ترامپ به زیر ۳۰ درصد سقوط کرد


عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد


پرواز تیم ملی فوتبال ایران به سمت تاشکند با پرواز اختصاصی


چین دوباره با تحریم‌های آمریکا علیه ایران مخالفت کرد


نمایشگاه شهدای مدرسه میناب در تهران، جنایت آمریکا در حق این مدرسه را در اذهان زنده نگه می‌دارد+فیلم