گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور آمریکا و مصر

جمعه 14 تير 1398
10:18
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور آمریکا و مصر رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود بحران‌های منطقه‌ای از جمله اوضاع لیبی را بررسی کرد.

العالم - مصر

«عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر دیشب با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

«بسام راضی» سخنگوی ریاست‌جمهوری مصر گفت که السیسی و ترامپ پاره‌ای از پرونده‌های منطقه‌ای دارای اهتمام مشترک به ویژه اوضاع لیبی را بررسی کرده و السیسی بر موضع مصر در حمایت از تمامیت ارضی و ثبات و امنیت لیبی، کمک به ارتش لیبی (نیروهای حفتر) برای مبارزه با تروریسم و نابودی گروه‌های مسلح تأکید کرد.

طبق گزارش وبگاه «بوابة الاهرام»، السیسی و ترامپ همچنین اهمیت خروج از وضعیت کنونی و حل‌وفصل بحران لیبی که تهدیدی برای امنیت کل منطقه است، تأکید کرده و تشدید تلاش‌های مشترک در این باره را ضروری دانستند.

دو طرف در این تماس تلفنی همچنین اوضاع سودان را بررسی کرده و السیسی بر حمایت مصر از گزینه‌ها و خواسته ملت سودان و احترام به حاکمیت این کشور، عدم دخالت در امور داخلی آن و تشدید تلاش‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای کمک به سودان جهت خروج از این بحران تأکید کرد.

رؤسای جمهوری مصر و آمریکا همچنین پاره‌ای از موضوعات مربوط به روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داده و علاقه‌مندی خود برای توسعه روابط و همکاری بین دو کشور در زمینه‌های مختلف را اعلام کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان