ورود تجهیزات و نظامیان جدید آمریکایی به پایگاه «عین الاسد» عراق

شنبه 15 تير 1398
18:12
ورود تجهیزات و نظامیان جدید آمریکایی به پایگاه «عین الاسد» عراق
یک منبع امنیتی اعلام کرد که امروز شنبه تجهیزات نظامی از طریق زمینی و سربازان تروریست آمریکایی نیز از طریق هوایی وارد عین الاسد شدند.

العالم _ عراق

یک منبع امنیتی در استان «الانبار» واقع در غرب عراق از تحرکات جدید نظامیان تروریست آمریکایی در این منطقه خبر داد.

این منبع به شبکه خبری «السومریه» گفت که «تجهیزات نظامی [جدید] آمریکا امروز به پایگاه عین الاسد در استان الانبار رسید».

وی تصریح کرد که سربازان آمریکایی نیز از طریق هوایی وارد عین الاسد شدند.

این منبع خاطر نشان کرد که تجهیزات نظامی متعلق به نظامیان آمریکا از طریق دو گذرگاه وارد عین الاسد شد که یکی از این دو گذرگاه «طریبیل» نام دارد.

وی خاطر نشان کرد که تعداد خودروهای آمریکایی که وارد عین الاسد شده، حدود 100 خودرو است.

منبع مذکور در پایان مدعی شد که این تجهیزات برای «مقاصد آموزشی و حمایت از مناطق بیابانی این استان» وارد عین الاسد شده است.

این منبع امنیتی در حالی این ادعا را کرد که منابع مطلع در عراق 18 اردیبهشت گفتند که ائتلاف تحت رهبری آمریکا با کمک بالگرد‌ها و هواپیماهای خود به بقایای گروه تروریستی داعش مستقر در الانبار و در مرز با سوریه از آسمان مواد غذایی و دارو ارسال کرده است.

«غصی الانباری» سخنگوی سازمان «بدر» در عراق و از گروه‌های «حشد الشعبی» گفت که تروریست‌های داعش در مرکز الانبار مخفی شده‌اند و تنها بالگرد‌های نظامی آمریکا به آن‌ها دسترسی دارند.

برخی منابع محلی نیز از مشاهده کمک‌رسانی هواپیمای ائتلاف تحت رهبری آمریکا به داعش و ارسال مواد غذایی و دارو به آن‌ها خبر دادند.

عین الاسد در 108 کیلومتری غرب «الرمادی» قرار دارد. در سال 2003، تفنگداران آمریکایی این پایگاه را اشغال کردند و تا سال 2011 در آن باقی ماندند. عین الاسد دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد