رایزنی پیرامون منطقه و روابط دوجانبه در دیدار وزیر خارجه عُمان و همتای سوری

يکشنبه 16 تير 1398
16:53
رایزنی پیرامون منطقه و روابط دوجانبه در دیدار وزیر خارجه عُمان و همتای سوری وزیر خارجه عمان پس از دیدار با رئیس‌جمهور سوریه، با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد و درباره موضوعات منطقه‌ای به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

العالم - سوریه

«یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عُمان که به سوریه سفر کرده با «ولید المعلم» وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش گروه اطلاع‌رسانی «الاعلام الحربی»، وزارت خارجه سوریه اعلام کرد، در این دیدار درباره روابط دو جانبه و راه‌های تقویت آن بحث و تبادل نظر شد.

همچنین دو طرف درباره اوضاع منطقه و راه‌های مقابله با چالش‌های مختلف، صحبت و بر ضروت هماهنگی و مشورت دائم برای حفظ امنیت و ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

ساعتی قبل وزارت خارجه عمان از دیدار بن علوی با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه خبر داد و اعلام کرد، در این دیدار روابط دوجانبه، راهکارهای توسعه این روابط و تقویت تلاش برای احیای امنیت و ثبات در منطقه بررسی شد.

یوسف بن علوی شنبه شب (دیشب) در اردن بود و با همتای اردنی خود «ایمن الصفدی» دیدار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید