بلومبرگ: نفتکش انگلیسی از ورود به تنگه هرمز امتناع می‌کند

سه شنبه 18 تير 1398
02:13
بلومبرگ: نفتکش انگلیسی از ورود به تنگه هرمز امتناع می‌کند بلومبرگ گزارش داد: یک نفتکش شرکت نفتی «بریتش پترولیوم» از ورود به تنگه هرمز امتناع کرده و در خلیج فارس مانده است.

العالم-اروپا

بلومبرگ نوشته که این نفتکش به دلیل «بیم از توقیف توسط ایران» در خلیج فارس توقف کرده است و وارد خلیج فارس نمی‌شود. تفنگداران نیروی دریایی انگلیس هفته گذشته یک نفتکش حامل نفت ایران را در جبل‌الطارق توقیف کردند.

نفتکش شرکت انگلیسی بریتیش پترولیوم «بریتیش هریتیج» نام دارد و قابلیت حمل بیش از یک میلیون بشکه نفت را دارد.

این شرکت درحال حرکت به سمت ترمینال بصره در عراق بود که ششم ژوئیه (۱۵ تیر) به طور ناگهانی مقصد خود را تغییر داد.
این نفتکش درحال حاضر در سواحل عربستان سعودی قرار دارد.

یک فرد آگاه به بلومبرگ گفت که بریتیش پترولیوم نگران است به دلیل توقیف کشتی حامل نفت ایران در جبل الطارق، بریتیشهریتیج توسط ایران توقیف شود.

مقام‌های جبل الطارق با انتشار گزارشی اقدام خود در توقیف نفتکش حامل نفت ایران را تشریح کردند که نشان می‌دهد این اقدام براساس اطلاعاتی بوده که آمریکا در اختیار انگلیس قرار داده است.

بورل که به عنوان نامزد جانشینی «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا معرفی شده است، اظهار داشت: ما در حال تحلیل اوضاع و نحوه تأثیر این مساله بر حاکمیت خود هستیم.

طبق گزارش‌هایی که در رسانه‌ها منتشر شده، لندن مدعی است که مادرید را نسبت به حضور این نفتکش مطلع کرده و هشدار داده است که «نیروهای انگلیسی برای توقیف این کشتی در بندر جبل الطارق وارد عمل خواهند شد.»

اما توقیف این کشتی در بندر جبل الطارق صورت نگرفته بلکه در آب‌هایی بوده که اسپانیا آن را متعلق به خود می‌داند. اسپانیا حاکمیت انگلیس بر آب‌های اطراف جبل الطارق را به رسمیت نمی‌شناسد.

در پی توقیف غیرقانونی نفتکش حامل نفت ایران در تنگه جبل‌الطارق توسط نیروی دریایی انگلستان، سفیر این کشور در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان