سرلشکر باقری: پاسخ نیروهای مسلح به هرگونه تهدیدی سخت و کوبنده خواهد بود

چهارشنبه 19 تير 1398
13:20
سرلشکر باقری: پاسخ نیروهای مسلح به هرگونه تهدیدی سخت و کوبنده خواهد بود
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به هرگونه تهدید علیه ثبات امنیت موجود کشور و مرزها سخت و کوبنده خواهد بود.

العالم _ ایران / سیاسی

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز در ادامه بازدید از خطوط مرزی شمال شرق کشور در جمع علما و روحانیون شیعه و سنی، بزرگان قبایل و مرزداران این منطقه شامل ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و بسیج در یگان مرزی تایباد حضور یافت.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پس از بازدید از یگانهای حاضر در یگان مرزی تایباد طی سخنانی کوتاه، اظهار داشت: امروز کشور ما با حضور مردم و علمای انقلابی اعم از اهل تسنن و تشیع و نیروهای مسلح کشور با داشتن فرماندهان شجاع و فهیم و رزمندگانی بصیر و دلاور و نیز حضور هرگونه توطئه دشمنان بر علیه امنیت پایدار این مرز و بوم را خنثی می‌کنند.

سرلشکر باقری تاکید کرد: بی‌شک پاسخی سخت و کوبنده در انتظار کسانی خواهد بود که قصد دارند به امنیت کشور و مرزها آسیب برسانند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان