مصر توقیف نفتکش ایرانی در سوئز را تکذیب کرد

چهارشنبه 19 تير 1398
16:50
مصر توقیف نفتکش ایرانی در سوئز را تکذیب کرد رئیس اداره کانال سوئز اخبار منتشر شده درباره جلوگیری از عبور نفتکش ایرانی از این کانال را تکذیب کرد.

العالم - مصر

«مهاب ممیش» رئیس اداره کانال سوئز ضمن تکذیب اخبار مربوط به توقیف کشتی ایرانی حامل نفت به سوریه، گفت: «اداره کانال سوئز به آزادی کشتیرانی بین‌المللی در این کانال پایبند است و به همه کشتی‌ها اجازه عبور از این کانال جز در شرایط مشخص، داده می‌شود».

طبق گزارش کانال «صدی البلد» مصر، ممیش افزود: «نمی‌توان مانع عبور کشتی‌ها از کانال سوئز شد؛ تجارت نفت و تجارت سلاح هر دو مشروع است».

پیش از این العربی الجدید به نقل از منابع مصری مدعی توقیف نفتکش حامل نفت ایران از سوی قاهره در کانال سوئز شد.

وزیر نفت هم در گفت و گوی ویژه خبری شبکه 2 صداوسیما از مذاکرات برای آزادسازی و رفع مشکل نفتکش گرفتار شده در مصر خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم