فرمانده آمریکایی ایران را به انجام «فعالیت‌های مخرب» متهم کرد

پنج‌شنبه 20 تير 1398
19:32
فرمانده آمریکایی ایران را به انجام «فعالیت‌های مخرب» متهم کرد نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا در جلسه‌ای در مجلس سنا روز پنجشنبه ایران را به انجام «فعالیت‌های مخرب» متهم کرد.

العالم - آمریکا

«مارک میلی» که به عنوان نامزد تصدی سمت رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا معرفی شده روز پنجشنبه ایران را به انجام «فعالیت‌های مخرب» در منطقه متهم کرد.

وی در یک جلسه استماع در مجلس سنای آمریکا مدعی شد بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام، آنچه به ادعای وی «فعالیت‌های مخرب ایران» خوانده شده افزایش یافته است.

او با مطرح کردن ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران گفت: «آنها همیشه بازیگرانی مخرب بوده‌اند. سازمان‌های تروریستی تحت حمایت ایران هنگامی که من در عراق بودند سربازان من را کشتند.»

«میلی» در ادامه ادعاهای خود گفت: «شدت فعالیت‌های مخرب آنها بعد از خروج آمریکا از برجام افزایش یافته است. نظم بین‌المللی تحت بیشترین فشار از زمان پایان جنگ جهانی قرار گرفته است.»

فرمانده آمریکایی در بخش دیگری از اظهاراتش از چین، روسیه، ایران و کره شمالی به عنوان تهدید‌های پیش روی آمریکا یاد کرد و گفت: «ما در یک محیط امنیتی متغیر و بسیار پیچیده و در عصر رقابت قدرت‌های بزرگ زندگی می‌کنیم.» وی چین را بزرگترین تهدید پیش روی آمریکا توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه عازم عراق شد


انفجار مهیب ابر نفتکش براثر برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز+ فیلم


موج خشم و اعتراض به ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان


سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند