دیدار موگرینی با عبدالمهدی در بغداد

شنبه 22 تير 1398
21:35
دیدار موگرینی با عبدالمهدی در بغداد
مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دیدار با نخست‌وزیر عراق، بر حمایت‌های این اتحادیه از این کشور و تداوم همکاری با آن تأکید کرد.

العالم _ عراق

«فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا با «عادل عبدالمهدی»، نخست‌وزیر عراق در بغداد دیدار و گفت‌وگو کرد.

موگرینی امروز شنبه (۲۲ تیر) در رأس هیأتی دیپلماتیک وارد شهر بغداد، پایتخت عراق شد.

دفتر اطلاع رسانی نخست‌وزیری عراق اعلام کرد که مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا طی این دیدار گفت که هدف اصلی او از سفر به بغداد تأکید بر حمایت سیاسی، معنوی و مالی اتحادیه اروپا از عراق است و این اتحادیه در کنار این کشور خواهد ایستاد.

او اظهار داشت که عراق یکی از بهترین شرکای اتحادیه اروپا است و این اتحادیه موفقیت‌های عراق را در عرصه سیاست‌های خارجی متوازن در منطقه می‌ستاید و خواهان تداوم این سیاست است.

عبدالمهدی نیز در این دیدار اتحادیه اروپا را شریک اصلی عراق خواند و گفت که بغداد در این راستا گام‌های مهمی برداشته و همچنان در حال حرکت در این مسیر است.

او گفت که عراق به دنبال تشویق سرمایه‌گذاران اروپایی برای سرمایه گذاری در این کشور است و تمایل دارد که همکاری با اروپا در همه زمینه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی گسترش پیدا کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو