تروئیکای اروپایی درباره تنش‌ها در خلیج فارس بیانیه صادر کرد

يکشنبه 23 تير 1398
20:15
تروئیکای اروپایی درباره تنش‌ها در خلیج فارس بیانیه صادر کرد
سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان روز یکشنبه در حمایت از برجام و همچنین تنش ها در خلیج فارس بیانیه صادر کردند.

العالم - اروپا

فرانسه، انگلیس و آلمان روز یکشنبه در حمایت از برجام بیانیه صادر کردند.

به گزارش رویترز، در این بیانیه آمده است که سه کشور اروپایی بر پایبندی تروئیکای اروپا بر توافق هسته‌ای تاکید داشته و درباره خطر فروپاشی آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

این سه کشور اروپایی نگرانی شدید خود از بروز تنش ها در خلیج فارس و تشدید اوضاع امنیتی در منطقه را ابراز کردند.

تروئیکای اروپا در این بیانیه ضمن درخواست برای ایجاد راهی برای توقف تشدید تنش‌ و از سرگرفته شدن گفت‌وگوها، تاکید کردند: «زمان اقدام مسئولانه و تلاش برای یافتن راهی جهت توقف تشدید تنش و از سر گیری گفت‌وگو، فرا رسیده و ریسک‌ها چنان است که لازم است همه طرف‌ها مکثی کرده و به تبعات اقدامات خود فکر کنند.»

امروز نیز «ژان ایولودریان» وزیر امور خارجه فرانسه درباره کاهش تعهدات برجامی ایران ابراز نگرانی کرد و گفت:«شرایط جدی است. افزایش تنش می‌تواند به تقابل منتهی شود و این موضوع که ایران تصمیم گرفته است که برخی از همکاری‌های خود در زمینه اشاعه هسته‌ای خودداری کند، عامل دیگری برای نگرانی است. این تصمیمی بد است و (در واقع) واکنشی بد به یک تصمیم بد دیگر مبنی بر خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران است.»

دولت آمریکا از نخستین روزهای اجرایی شدن برجام، کارشکنی‌ها در اجرای آن و تلاش برای کاستن از مزایای اقتصادی ایران از آن را آغاز کرد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا این کارشکنی‌ها شدت گرفت.

ترامپ سرانجام سه‌شنبه هشتم ماه می 2018 (۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد. وزارت خزانه‌داری دولت ترامپ هم تحریم‌ها علیه ایران را پس از دوره‌های زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه احیا کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟