عربستان: ریاض از راه حل سیاسی در یمن حمایت می‌کند

سه شنبه 25 تير 1398
03:25
عربستان: ریاض از راه حل سیاسی در یمن حمایت می‌کند معاون وزیر دفاع عربستان که کشورش در قالب یک ائتلاف نظامی از چند سال پیش یمن را آماج حملات هوایی، زمینی، دریایی و محاصره قرار داده است، اعلام کرد: ریاض از راه حل سیاسی برای بحران یمن حمایت می کند.

العالم-عربستان

شاهزاده خالد بن سلمان بن عبدالعزیز در حساب توئیتری خود افزود: راه حل سیاسی که ما از آن حمایت می کنیم، پایبندی کامل شبه نظامیان حوثی (جنبش انصارالله یمن) به مفاد مورد توافق یمنی‌ها را می طلبد و این چیزی است که موافقتنامه استکهلم را تضمین می کند.

سفیر سابق عربستان در آمریکا و برادر ولیعهد این کشور همچنین اظهار داشت: روز دوشنبه با فرستاده سازمان ملل در امور یمن دیدار کردم و به او درباره علاقه‌مندی عربستان به ملت برادر یمن، اطمینان دادم.

مارتین گریفیت نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن روز گذشته گفته بود که در دیدارش با خالد بن سلمان، حمایت عربستان از راه حل سیاسی در یمن را بررسی کرده است.

وی افزود که با معاون وزیر دفاع عربستان درباره خروج یمن از تنش‌های منطقه ای گفت و گو کرده است.

عربستان و امارات از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند. بر اثر این تجاوز تاکنون بیش از یکصد هزار یمنی کشته شدند.

این جنگ همچنین میلیون‌ها یمنی را با بحران شدید گرسنگی و قحطی روبه رو کرده است؛ به گونه‌ای که سازمان ملل متحد در گزارشی، قحطی در این کشور را «بزرگ ترین فاجعه انسانی» نامید.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود