وزیر دفاع موقت آمریکا: باید به کانال دیپلماسی با ایران برگردیم

سه شنبه 25 تير 1398
19:48
وزیر دفاع موقت آمریکا: باید به کانال دیپلماسی با ایران برگردیم
وزیر دفاع موقت آمریکا سه‌شنبه در جلسه‌ای در مجلس سنای آمریکا گفت کشورش دنبال جنگ با ایران نیست و لازم است طرف‌ها به کانال دیپلماسی برگردند.

العالم - آمریکا

«مارک اسپر» که به تازگی از سوی کاخ سفید برای تصدی سمت ریاست وزارت دفاع آمریکا معرفی شده روز سه‌شنبه بار دیگر تأکید کرد کشورش به دنبال جنگ با ایران نیست.

اسپر که در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا سخنرانی می‌کرد گفت: «موافقم که جنگ با ایران نمی‌خواهیم. به دنبال جنگ با ایران نیستیم. لازم است به کانال دیپلماسی با ایران برگردیم.»

وی همچنین در پاسخ به سوال که آیا رویکرد دیپلماتیک را «عاقلانه‌ترین» روش در قبال ایران می‌داند گفت: «دیپلماسی همیشه اینطور است.»

پنتاگون هم پیش از این فضاسازی‌های رسانه‌ای درباره امکان استناد دولت ترامپ به یک قانون برای اقدام نظامی علیه ایران را رد کرده است.

یک سخنگوی پنتاگون روز ۱۳ تیرماه گفت: «وزارت دفاع آمریکا معتقد نیست می‌توان از قانون "اختیار استفاده از نیروی نظامی" علیه ایران استفاده کرد.»

«اختیار استفاده از نیروی نظامی» قانونی است که کنگره آمریکا بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکا به تصویب رساند. این قانون به رئیس‌جمهور آمریکا اجازه می‌دهد بدون مشورت با کنگره از زور نظامی برای مبارزه با «گروه‌های تروریستی» یا کشورهایی که با گروه‌های تروریستی ارتباط دارند استفاده کند.

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزام یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه رو آورده است.

در تازه‌ترین اقدام تحریک‌آمیز، بامداد ۳۰ خردادماه یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا وارد حریم سرزمینی جمهوری اسلامی شد. این هواپیما در منطقه روبروی کوه مبارک هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

مارک اسپر گفت دولت ترامپ به زودی قصد دارد کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا را در جریان طرحی برای همکاری آمریکا با سایر کشورها جهت نظارت بر تردد کشتی‌های تجاری در منطقه خلیج فارس قرار دهد. او گفت هدف از این طرح که نام آن «عملیات سنتینل» است مهار ایران است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز