آمریکا درباره دلیل ورود یک نفتکش به آب‌های ایران ابراز تردید کرد

چهارشنبه 26 تير 1398
16:32
آمریکا درباره دلیل ورود یک نفتکش به آب‌های ایران ابراز تردید کرد
یک مقام آمریکایی به رسانه‌ها گفته است که نمی‌داند نفتکشی که چند روز بود ناپدید شده بود، چرا در آب‌های ایران به سر می‌برد.

العالم - ایران / سیاسی

یک مقام آمریکایی می‌گوید واشنگتن نمی‌داند نفتکشی که از چند روز پیش ناپدید شده بود، به چه دلیل وارد آب‌های ایران شده است.

کشتی «ام تی ریاح» از روز شنبه از نقشه راداری محو شد و از آن زمان خبری از آن وجود نداشت. آخرین نقطه ثبت‌شده از مسیر این کشتی، در نزدیکی جزیره قشم بوده است.

روز گذشته سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت نیروهای ایرانی یک کشتی خارجی را که دچار نقص فنی شده و درخواست کمک کرده، برای تعمیر به آب‌های ایران انتقال داده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، گفته است که به نظر می‌رسد که این کشتی در آب‌های سرزمینی ایران است، اما مشخص نیست که این کشتی توقیف شده، یا به آن امدادرسانی شده است.

رویترز نوشته است که از زمان اعمال تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران، بسیاری از کشتی‌ها از مسیرهای تازه تردد می‌کنند، سامانه‌های مکان‌یاب خود را خاموش می‌کنند و مقصد نهایی خود را پنهان می‌کنند. علاوه بر این، آنچه وضعیت کشتی ریاح را پیچیده کرده، دشواری مشخص کردن مالک آن است. تا این لحظه، هیچ کشور یا شرکتی ادعایی مبنی بر مالکیت این نفتکش مطرح نکرده است.

در حالی که در گزارش‌های نخست گفته می‌شد این نفتکش اماراتی است، اما دیروز یک مقام اماراتی این موضوع را رد کرد. به نوشته رویترز، بر اساس اسناد ثبت‌شده، مدیریت این کشتی با شرکت «پرایم تانکر» مستقر در امارات است. اما این شرکت اعلام کرده است که تانکر را به یک شرکت اماراتی دیگر به نام «موج البهار» فروخته است. شرکت موج البهار نیز عنوان کرده است که تا دو ماه پیش مدیریت نفتکش را بر عهده داشته، اما آن را به شرکتی به نام «کی‌آر‌بی پتروکم» واگذار کرده است. این شرکت نیز تاکنون به درخواست برای اظهار نظر، پاسخ نداده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم