ظریف با دبیرکل سازمان ملل دیدار کرد

جمعه 28 تير 1398
07:25
ایجاد محدودیت برای کارکنان نمایندگی ایران نزد سازمان ملل، تنش در منطقه، توقیف غیرقانونی نفتکش حامل نفت ایران، کاهش تعهدات برجامی ایران و مسائل منطقه از جمله آخرین تحولات سوریه، یمن و افغانستان از جمله محورهای مورد گفتگو در دیدار ظریف با دبیرکل سازمان ملل بود.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در نیویورک حضور دارد، عصر پنجشنبه به وقت محلی با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.

ایجاد محدودیت آمریکا برای کارکنان نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، تنش در منطقه، توقیف غیرقانونی کشتی حامل نفت ایران توسط انگلیسی ها، کاهش تعهدات برجامی ایران، مسائل منطقه ای از جمله آخرین تحولات در سوریه، یمن و افغانستان از محورهای گفتگو در این دیدار بود.

وزیر خارجه ایران برای شرکت در نشست سطح عالی شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد عصر شنبه ۲۲ تیر ماه به نیویورک سفر کرد.

وی ضمن سخنرانی در نشست مذکور با تعدادی از رسانه ها مصاحبه کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی قرار است در ادامه این سفر برای شرکت در نشست جنبش عدم تعهد و همچنین در چارچوب یک سفر دوجانبه به ونزوئلا برود و در ادامه نیز به نیکاراگوئه و بولیوی سفر خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد