هیأت حماس با 'سعد حریری' در بیروت دیدار کرد

شنبه 29 تير 1398
08:01
هیأت حماس با 'سعد حریری' در بیروت دیدار کرد یک هیأت از جنبش حماس برای بررسی وضعیت آوارگان فلسطینی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد.

العالم - لبنان

به گزارش فلسطین الیوم، یک هیأت از جنبش حماس برای بررسی وضعیت آوارگان فلسطینی با «سعد حریری» نخست وزیر لبنان دیدار کرد.

بر اساس این گزارش هدف هیأت مذکور از سفر به لبنان پیگیری وضعیت آوارگان فلسطینی و به ویژه تصمیمات اخیر وزارت کار لبنان در حق آنها است.

هیأت حماس در دیدار با سعد حریری روابط دوجانبه و آخرین تحولات اوضاع فلسطینان به ویژه آوارگان فلسطینی در اردوگاه های لبنان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

اعضای هیأت حماس تاکید کردند که آوارگان فلسطینی در لبنان مهمان یا کارگر خارجی نیستند بلکه دارای اعتباراتی سیاسی هستند که نباید آن را نادیده گرفت.

سعد حریری نیز در جریان خواسته های هیئت حماس قرار گرفته و اعلام کرده که هرگونه تصمیم گیری در مورد آوارگان فلسطینی بر عهده دولت این کشور است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد