هیأت حماس با 'سعد حریری' در بیروت دیدار کرد

شنبه 29 تير 1398
08:01
هیأت حماس با 'سعد حریری' در بیروت دیدار کرد یک هیأت از جنبش حماس برای بررسی وضعیت آوارگان فلسطینی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد.

العالم - لبنان

به گزارش فلسطین الیوم، یک هیأت از جنبش حماس برای بررسی وضعیت آوارگان فلسطینی با «سعد حریری» نخست وزیر لبنان دیدار کرد.

بر اساس این گزارش هدف هیأت مذکور از سفر به لبنان پیگیری وضعیت آوارگان فلسطینی و به ویژه تصمیمات اخیر وزارت کار لبنان در حق آنها است.

هیأت حماس در دیدار با سعد حریری روابط دوجانبه و آخرین تحولات اوضاع فلسطینان به ویژه آوارگان فلسطینی در اردوگاه های لبنان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

اعضای هیأت حماس تاکید کردند که آوارگان فلسطینی در لبنان مهمان یا کارگر خارجی نیستند بلکه دارای اعتباراتی سیاسی هستند که نباید آن را نادیده گرفت.

سعد حریری نیز در جریان خواسته های هیئت حماس قرار گرفته و اعلام کرده که هرگونه تصمیم گیری در مورد آوارگان فلسطینی بر عهده دولت این کشور است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود