وزیر خارجه انگلیس با همتایان فرانسوی و آلمانی خود درباره ایران رایزنی کرد

دوشنبه 31 تير 1398
07:37
وزیر خارجه انگلیس با همتایان فرانسوی و آلمانی خود درباره ایران رایزنی کرد وزیر خارجه انگلیس با همتایان فرانسوی و آلمانی خود درباره توقیف نفتکش این کشور توسط ایران در تنگه هرمز به صورت تلفنی رایزنی کرد.

العالم - اروپا

یک روز قبل از برگزاری نشست اضطراری کابینه انگلیس درباهر چگونگی واکنش به توقیف نفتکش این کشور در آبهای خلیج فارس، جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس به صورت تلفنی با هایکو ماس وزیر خارجه آلمان و ژان ایو لودریان وزیر خارجه فرانسه درباره این موضوع رایزنی کرد.

این رایزنیها درحالی انجام شده است که قرار است کابینه امنیتی انگلیس روز دوشنبه درباره همین توقیف نفتکش استنا ایمپرو ر تنگه هرمز به دست نیروهای ایرانی جلسه اضطراری تشکیل دهد.

براساس بیانیه ای که در این زمینه منتشر شده است، وزرای خارجه این سه کشور اروپایی توافق دارند که امنیت عبور و مرور کشتیها از طریق تنگه هرمز اولویت اصلی برای کشورهای اروپایی است، در عین حال باید از هرگونه تشدید تنش در منطقه خودداری شود.

براساس این گزارش، وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه همچنین توافق کردند که در این زمینه با یکدیگر در تماس نزدیکباشند و با یکدیگر همکاری کنند.

یک سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس به خبرگزاری فرانسه گفته، در نشست اضطراری اعضای کابینه در روز دوشنبه درباره حفظ امنیت کشتیرانی در خلیج فارس بحث خواهد شد.

جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس پیش از این از احتمال اعمال تحریم علیه ایران در پاسخ به توقیف نفتکش انگلیسی خبر داده بود. با این حال فیلیپ هاموند وزیر دارایی این کشور گفته معلوم نیست اصلا تحریمی وجود داشته باشد که بتوان آن را علیه ایران اعمال کرد یا نه.

نیروی دریای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز جمعه به درخواست سازمان بنادر و کشتیرانی ایران یک نفتکش انگلیسی را در نزدیکی تنگه هرمز توقیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد