چند فلسطینی در درگیری با نظامیان اسرائیلی در قدس مجروح شدند

دوشنبه 31 تير 1398
10:05
چند فلسطینی در درگیری با نظامیان اسرائیلی در قدس مجروح شدند ده ها فلسطینی از جمله یک امدادگر شب گذشته در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی در منطقه العیسویه در قدس اشغالی مجروح شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی به کادر امدادرسانی حمله کرده و مانع انتقال مجروحان به بیمارستان شدند. در این عملیات یک امدادگر هم مجروح شد.

نظامیان رژیم صهیونیستی چند فلسطینی را هم با کتک و استفاده از گاز فلفل به فلسطینی ها حمله کردند. در این حمله یک جوان 32 ساله و برادرش 30 ساله اش مجروح و بازداشت شدند.

اندکی قبل از این حمله، برخی افراد یگان ویژه پلیس رژیم صهیونیستی خانم عایده الصیداوی، فعال اهل قدس را دستگیر و سپس آزاد کردند، آنها روز بعد او را به منظور بازجویی احضار کردند.

پلیس رژیم صهیونیستی همچنین تدابیر بازدارنده خود را در اطراف مصلای باب الرحمه در مسجد الاقصی شدت دادند. شیخ عزام الخطیب، مدیر کل اداره اوقاف اسلامی گفت که نمازگزاران به رغم اقدامات نظامیان اسرائیلی نماز عشا را در مسجد الاقصی و مصلای باب الرحمه به جای آوردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی دیروز به مصلای باب الرحمه حمله کرده و قفسه کفش ها و تمام وسایل موجود در آن را بیرون ریختند.

0% ...

آخرین اخبار

اوضاع دشوار شهرک نشینان صهیونیست در آستانه عید پسح


رئیس جمهوری آلمان: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقض حقوق بین‌الملل است


موج ۷۹ وعده صادق ۴؛ حبس بیش از ۲ میلیون صهیونیست


محمدباقر ذوالقدر دبیر شورای عالی امنیت ملی شد


اخطار سپاه به اسرائیل برای توقف جنایات علیه غیرنظامیان لبنان و فلسطین


نایب‌رئیس مجلس: مذاکره نمی‌کنیم/ ترامپ به غلط‌کردن افتاده است


رئیس سازمان اورژانس: ۳۷۹۴ خانم و ۲۰۸ نفر زیر هجده سال در جنگ رمضان شهید شدند


اتحادیه اروپا مذاکره با ایران را برای اتمام جنگ خواستار شد


چه کسی ترامپ را در باتلاق جنگ ایران انداخت؟


شمار پهپادهای منهدم شده دشمن به ۱۳۱ رسید