جانسون وزرای دولت خود را انتخاب کرد

چهارشنبه 2 مرداد 1398
22:52
جانسون وزرای دولت خود را انتخاب کرد دفتر نخست وزیری انگلیس عصر چهارشنبه از انتصاب وزرای امور خارجه، دارایی و کشور خبر داد.

العالم - اروپا

«بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس، امروز چهارشنبه «دومینیک راب» را به عنوان وزیر خارجه جدید این کشور منصوب کرد.

«راب» که ۴۵ ساله است، قبلاً وزیر امور برگزیت بوده است. این سیاستمدار محافظه‌کار از سال ۲۰۱۰ عضو پارلمان انگلیس بوده و یکی از حامیان «برگزیت سخت» یا خروج بدون توافق از این اتحادیه است.

«دومینیک راب» در اولین اظهارنظر درباره ایران، در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه چه رویکردی برای حل تنش‌ها با ایران خواهد داشت گفت: «اول از همه، قصد ندارم وارد تصمیمات شتابزده شوم و می‌خواهم که به خوبی در جریان گزارش‌ها قرار بگیرم.»

وزیر خارجه جدید انگلیس با بیان اینکه در زمان سمتش به عنوان مشاور حقوقی وزارت خارجه بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ در خصوص مسائل ایران کار کرده است، مسئله ایران را «بسیار حساس» خواند.

بر اساس اعلام دفتر نخست وزیری، ساجد جاوید به عنوان وزیر دارایی انگلیس منصوب شد. او نخستین وزیر دارایی به شمار می‌رود که تباری غیر انگلیسی دارد. جاوید یک مسلمان پاکستانی‌الاصل است که خانواده اش در سال ۱۹۶۱ به انگلیس مهاجرت کردند.

او در دوران صدارت دیوید کامرون وزیر تجارت انگلیس بود اما به دلیل حمایت از «استفن کرب» در انتخابات درون حزبی سال ۲۰۱۶ مورد بی‌مهری ترزا می قرار گرفت و از مقام خود برکنار شد.

او چند ماه بعد دوباره به کابینه دعوت و به وزارت امور مسکن و جوامع منصوب شد. یک سال بعد پس از آنکه امبر راد وزیر کشور اسبق انگلیس به خاطر رسوایی پنهان‌کاری در پرونده مهاجران کارائیب موسوم به نسل ویندراش مجبور به استعفا شد، جاوید به این سمت گمارده شد.

خانم پریتی پتل هم در کابینه جدید به وزارت کشور منصوب شده است. او قبلاً وزیر توسعه بین الملل دولت «می» بود که به دلیل ملاقات مخفیانه با مقامات رژیم صهیونیستی از سمت خود کناره‌گیری کرد.

بوریس جانسون روز چهارشنبه چند نفر دیگر از وزیران خودش را منصوب کرد. طبق گزارش رسانه‌های انگلیس، «بن والاس» به عنوان وزیر دفاع انگلیس منصوب شده است. «استفان بارکلی»، به عنوان وزیر برگزیت و «لیز تراس» به عنوان وزیر امور تجاری منصوب شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است