سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد

جزئیات پرونده ۱۷ متهم جاسوسی برای آمریکا

پنج‌شنبه 3 مرداد 1398
12:23
جزئیات پرونده ۱۷ متهم جاسوسی برای آمریکا
سخنگوی قوه قضاییه جزئیات پرونده ۱۷ متهم جاسوسی برای آمریکا را اعلام کرد

العالم - ایران / سیاسی

غلامحسین اسماعیلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره جزئیات پرونده جاسوسان آمریکایی افزود: این پرونده دو بخش دارد که بخش اول آن به لحاظ اینکه متهمان افراد عادی بودند، در دادسرای امنیت و دادگاه انقلاب رسیدگی شد.

وی گفت: برای این متهمان حبس‌های طولانی صادر شده است که هنوز قطعی نیست و در مرحله تجدیدنظرخواهی قرار دارد.

اسماعیلی ادامه داد: بخش دیگر پرونده این متهمان جاسوسی به سازمان قضایی نیرو‌های مسلح ارجاع شده، چون حوزه ماموریت آن‌ها یگان‌های نظامی و نیرو‌های مسلح بوده است و متهمان نیز از وابستگان به نیرو‌های مسلح بوده اند.

رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: این بخش از پرونده در دادسرای نظامی منتهی به صدور کیفرخواست شده، اما هنوز دادگاه نظامی رای صادر نکرده است که به محض صدور رای متهمان، جزئیات آن اعلام می‌شود.

وی گفت: در این دو بخش از پرونده متهمان جاسوسی برای آمریکا، تعدادی از متهمان محکومیت گرفته اند، پرونده تعدادی هم در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح است و برخی از متهمان نیز تحت تعقیب قرار دارند و مجموع افراد شناسایی شده در این پرونده ۱۷ نفر هستند.

0% ...

آخرین اخبار

افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان