ظریف و وزیر خارجه سنگال دیدار و گفتگو کردند

پنج‌شنبه 3 مرداد 1398
16:13
  ظریف و وزیر خارجه سنگال دیدار و گفتگو کردند وزیر امور خارجه ایران و همتای سنگالی ابعاد مختلف همکاری های ۲ کشور در زمینه های تجاری، انرژی و نیروگاهی، خودروسازی و نانوتکنولوژی را بررسی کردند.

العالم - ایران/سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در سفری یک روزه در سنگال حضور دارد، صبح امروز (پنجشنبه) به وقت محلی با «احمدو با» وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار در خصوص همکاری های دو کشور در زمینه های تجاری، انرژی و نیروگاهی، خودروسازی، نانوتکنولوژی و ... رایزنی و تبادل نظر شد.

لزوم برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور و همکاری در مجامع بین المللی بویژه در سازمان ملل متحد و جنبش عدم تعهد، لزوم وحدت جهان اسلام و حمایت از فلسطین و احقاق حقوق آنان و نیز لزوم ثبات و امنیت در منطقه و کاهش تنش ها از دیگر موضوعات گفتگوی دو وزیر در این دیدار بود.

وزیر خارجه ایران پیش از این به نیویورک، ونزوئلا، نیکاراگوئه و بولیوی سفر کرده بود.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم