پامپئو: دوست دارم به ایران بروم!

جمعه 4 مرداد 1398
02:12
پامپئو: دوست دارم به ایران بروم! وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ با یک شبکه خبری گفته تمایل دارد در صورتی که ضروت داشته باشد، به ایران سفر کند.

العالم - آمریکا

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری بلومبرگ گفته دوست دارد به ایران سفر کند.

پامپئو که با تلویزیون بلومبرگ صحبت می‌کرد، مدعی شد: «مطمئناً، اگر ضرورت داشته باشد، با کمال میل به آنجا می‌روم. دوست دارم فرصتی باشد و [به ایران] بروم. نه برای اینکه صحبت‌های تبلیغاتی بکنم، بلکه حقایق را به مردم ایران درباره اینکه رهبرانشان چه کار کرده‌اند و چطور این موضوع به ایران لطمه زده، بگویم.»

پامپئو قبل از حضور در این سمت، زمانی که نماینده ایالت «کانزاس» در مجلس سنای آمریکا هم بود همراه با دو سناتور دیگر («لی زلدین» و «فرانک لو بیوندو») بهمن‌ماه سال ۱۳۹۴ از دفتر حافظ منافع ایران تقاضای رویداد برای سفر به ایران کرد. ایران درخواست ویزای این سه نماینده را رد کرد.

پامپئو در حالی از گفت‌وگو با مردم ایران سخن گفته که دولت آمریکا توهین‌آمیزترین الفاظ و سیاست‌ها علیه ملت ایران را با پرده‌پوشی‌های کمتر نسبت به دولت‌های قبلی در صدر سیاست‌های خود قرار داده است.

ترامپ در یکی از نخستین تصمیم‌های خود بعد از ورود به کاخ سفید با صدور یک فرمان، شهروندان ایران و چند کشور مسلمان دیگر را از ورود به خاک آمریکا منع کرده است. نام عربستان که ۱۵ نفر از شهروندانش جزو عوامل حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بودند در فهرست این کشورها نبود.

کاخ سفید همچنین در زمان وقوع زلزله کرمانشاه، در حالی که ایرانی‌ها در سراسر دنیا سرگرم جمع‌آوری کمک برای آسیب‌دیدگان بودند با صدور چندین بیانیه به طور مکرر درباره احتمال نقض قوانین تحریم‌ها هنگام کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان هشدار داد.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی