اردوغان: هر کسی با اسرائیل است، ما علیه او هستیم

دوشنبه 7 مرداد 1398
12:23
اردوغان: هر کسی با اسرائیل است، ما علیه او هستیم رئیس‌جمهور ترکیه با تاکید بر لزوم مقابله با اقدامات حامیان رژیم صهیونیستی، گفت که ترکیه علیه هر کسی است که حامی تل‌آویو است.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شامگاه گذشته (یکشنبه) گفت این کشور با هر کسی که از رژیم صهیونیستی حمایت کند، شدیداً مخالفت می‌کند.

اردوغان طی سخنرانی در جمع مقامات ارشد استانی حزب عدالت و توسعه در آنکارا گفت: «بگذارید همه بدانند، هر کسی که با اسرائیل است، ما علیه او هستیم».

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» وی با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات حامیان اسرائیل، ترکیه به حمایت از آرمان فلسطینیان ادامه می‌دهد، توضیح داد: «ما سکوت [جامعه جهانی] درباره تروریسم دولتی که اسرائیل آشکارا علیه فلسطین اجرا می‌کند، تایید نمی‌کنیم».

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین پیشتر در واکنش به خشونت و جنایت‌های غیرانسانی رژیم صهیونیستی علیه تظاهرات‌کنندگان در مرز غزه گفته بود روح «آدولف هیتلر» دیکتاتور معدوم آلمان نازی در کالبد سیاستمداران صهیونیست حلول کرده است.

این اظهارات اردوغان در حالی است که رژیم صهیونیستی از صبح روز دوشنبه هفته قبل، تخریب بی سابقه منازل فلسطینی‌ها در منطقه «وادی الحمص» را آغاز کرده است و قرار است در مرحله اول ۱۰۰ خانه به طور کامل تخریب شود.

دولت آمریکا نیز روز چهارشنبه قبل از تصویب بیانیه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد در محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب منازل فلسطینی‌ها جلوگیری کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش