عمار الحکیم: ایران در دشوارترین شرایط در کنار عراق ایستاد/ جنگ اقتصادی علیه ایران، سخت‌تر از دیگر کشورهاست

دوشنبه 7 مرداد 1398
15:42
عمار الحکیم: ایران در دشوارترین شرایط در کنار عراق ایستاد/ جنگ اقتصادی علیه ایران، سخت‌تر از دیگر کشورهاست رهبر جریان الحکمة عراق، با تأکید بر حمایت از تهران، تصریح کرد که جنگ اقتصادی نه تنها با جمهوری اسلامی ایران بلکه با چین و دیگر کشورها راه افتاده است؛ هر چند این جنگ با ایران سخت‌تر و همه جانبه‌تر است.

العالم - عراق

«عمار الحکیم» رهبر جریان الحکمة عراق بار دیگر بر حمایت از جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

الحکیم در گفت‌وگو با پایگاه خبری «ناس» تأکید کرد که «جمهوری اسلامی ایران در دشوارترین شرایط در کنار عراق ایستاد و ما این موضع ایران را از یاد نمی‌بریم و نادیده نمی‌گیریم».

دفتر رسانه‌ای الحکیم به نقل از وی گزارش داد که «در دیدگاه‌ها، اندیشه‌ها و تصمیم‌گیری‌های خود مستقل هستیم و همواره باید با نگاه به اشتراکات عمل کرد و نه تفاوت‌ها».

وی ادامه داد: «ایران مانند دیگر کشورها، منافعی در عراق و منطقه دارد. کشورها نهادهای خیریه نیستند. ما باید منافع خود را با جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها در چارچوب منافع ملی عراق دنبال کنیم».

الحکیم درباره احتمال وقوع جنگ در منطقه خاورمیانه، تصریح کرد: «جنگ اقتصادی نه تنها با جمهوری اسلامی ایران بلکه با چین و دیگر کشورها راه افتاده است؛ هر چند این جنگ با ایران سخت‌تر و همه جانبه‌تر است، اما به نظر ما هیچ طرفی خواهان جنگی فراگیر نیست؛ چون ویرانی‌های آن به منطقه خاورمیانه محدود نمی‌شود، بلکه به همه جهان کشیده می‌شود».

رهبر جریان الحکمة در مورد نقش عراق نیز اعلام کرد که «ما از آغاز استراتژی "عراق میانجی" را مطرح کردیم و بر این باوریم که عراق می‌تواند این نقش را ایفا کند، اما رهبران گروه‌های سیاسی و رسمی در این باره اختلاف نظر دارند».

وی با بیان اینکه در حال حاضر مهم این است که عراق درگیر این نزاع نشود، در عین حال اظهار داشت که «این مسئله به این معنی نیست که عراق بی‌طرف و بیرون از گود بماند، بلکه باید عراق بر اساس آنچه که منافع ملی و وجدان انسانی ایجاب می‌کند وارد عمل شود».

الحکیم درباره روابط عراق با کشورهای همسایه تصریح کرد که «روابط ما با کشورهای عربی پیرامون ضروری و اساسی است و همیشه می‌کوشیم که درراستای منافع عراق و جهان عرب آن را تقویت کنیم. بسیاری از کشورهای عربی برای سفر به این کشورها از ما دعوت کرده‌اند و در پی پذیرش برخی از این دعوت‌ها هستیم، البته بعد از هماهنگی با دولت و مجلس»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم