تظاهرات مردمی در سودان در اعتراض به کشته شدن هشت نفر

سه شنبه 8 مرداد 1398
11:17
تظاهرات مردمی در سودان در اعتراض به کشته شدن هشت نفر
تعدادی از شهرهای سودان دیشب در اعتراض به کشته شدن هشت معترض در شهر «الأبیض» واقع در کردفان شمالی، شاهد تظاهرات مردمی بود.

العالم - آفریقا

تعدادی از شهرهای سودان از جمله خارطوم دیشب صحنه تظاهرات بود و معترضان لاستیک‌های چند خودرو را آتش‌ زده و راه‌ها را مسدود کرده و با سر دادن شعارهایی خواستار قصاص عاملان قتل معترضان شدند.

روز دوشنبه(دیروز) هشت نفر از معترضان در شهر الأبیض واقع در کردفان شمالی به ضرب گلوله تک تیراندازان کشته شدند.

معترضان در اعتراض به گرانی، کمبود نان و آب تظاهرات کرده بودند.

طبق گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، دستگاه امنیت و اطلاعات ملی سودان نیز به دستگاه اطلاعات عمومی تغییر نام داد.

«ابوبکر دمبلاب» مدیر دستگاه مذکور گفت که تغییر نام این دستگاه با توجه به تغییرات در ساختار آن و همسو با تغییرات سیاسی کشور رخ داده است و به این ترتیب فعالیت این دستگاه حرفه‌ای‌تر خواهد بود و در حمایت از کشور و حفظ امنیت ملی مشارکت خواهد داشت.

از سوی دیگر حاجیه «هدیه محمد زین» مادر «عمر البشیر» رئیس‌جمهور سابق سودان دیروز در بیمارستان خارطوم درگذشت و هنوز مشخص نیست که شورای نظامی به البشیر برای مشارکت در مراسم تشییع جنازه مادرش اجازه خواهد داد یا خیر.

وزارت بهداشت سودان نیز اعلام کرد که از ‍۱۹ دسامبر ۲۰۱۸ تا کنون در جریان اعتراضات این کشور ۱۸۴ نفر کشته شده‌اند.

«سلیمان عبدالجبار» قائم‌مقام وزیر بهداشت سودان گفت که ۱۵۴ نفر در خارطوم و ۳۰ نفر در ایالت‌های دیگر کشته شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز