معاون سید حسن‌ نصرالله: دشمن فقط زبان قدرت را می‌فهمد

سه شنبه 8 مرداد 1398
21:41
معاون سید حسن‌ نصرالله: دشمن فقط زبان قدرت را می‌فهمد معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان، بر ضرورت تداوم راه مقاومت و تقویت آن برای مقابله با طرح‌های آمریکایی و صهیونیستی در این کشور و منطقه غرب‌آسیا تأکید کرد.

العالم - لبنان

شیخ «نعیم قاسم»، معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان قدرت محور مقاومت را بازدارنده خواند و گفت که دشمن تنها زبان قدرت را می‌فهمد.

به گزارش وبگاه النشره، شیخ نعیم به هنگام سخنرانی امروز خود به مناسبت جشن فارغ‌التحصیلی «مدارس المصطفی(ص)» گفت که لبنان امروز به این نیاز دارد که مقاومت قوی شده و تداوم یابد.

او افزود: «هرگاه مقاومت قوی‌تر شود، جنگ‌ بیشتر دور می‌شود؛ چرا که دشمن تنها زبان قدرت را می‌فهمد و این همان توازن بازدارنده است که به لطف قدرت مقاومت [اسلامی] و حضور آن در میدان، ۱۳ سال است که محقق شده است».

شیخ نعیم قاسم به جنگ ۲۰۰۰، آزادسازی جنوب لبنان طی این جنگ و آغاز بازسازی جنوب این کشور اشاره کرد و گفت که با پیروزی حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه (۲۰۰۶)، لبنان در برابر «تبعیت از بیگانگان» مقاوم‌سازی شد.

معاون سید حسن نصرالله گفت: «این مقاومت قوی، از لبنان در برابر خطر اسرائیل و توطئه‌های آمریکا در لبنان و منطقه [غرب‌آسیا] حمایت کرد».

او به بهانه‌های برخی از احزاب و گروه‌ها به سلاح حزب‌الله نیز اشاره کرد و گفت که اشکال‌تراشی این چنینی کار رژیم صهیونیستی و آمریکا است و با ارتش، مردم و مقاومت قوی است که لبنان قوی می‌شوند.

شیخ قاسم همچنین به مشکل جمع آوری و از بین‌بردن زباله‌ها در لبنان اشاره کرد و خواستار اتحاد شهرک‌های ضاحیه با سایر شهرک‌ها جهت رفع این مشکل شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گردان‌های قسام شهادت فرمانده تیپ شمال غزه را اعلام کرد


شهادت 4 غیر نظامی در حمله هوایی سعودی به خانه‌ای در تعز


ترامپ با پیشنهاد ایران مخالفت می‌کند/مذاکرات تنگه هرمز وارد مرحله سرنوشت‌ساز می‌شود


رویارویی دختر بچه فلسطینی با یک شهرک‌نشین و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی


گزارش العالم از چادرهایی در غزه که به نماد امید تبدیل شدند +فیلم


تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا