مشاور وزیر خارجه: آقای پامپئو به خیالبافی ادامه دهید

پنج‌شنبه 10 مرداد 1398
15:34
مشاور وزیر خارجه: آقای پامپئو به خیالبافی ادامه دهید مشاور ظریف با بیان اینکه تلاش پامپئو برای خفه کردن صدای وزیر خارجه ایران جواب نخواهد داد، خطاب به وی گفت: به خیالبافی ادامه دهید، آقای پامپئو.

العالم - ایران/سیاسی

«بهزاد صابری» مشاور وزیر امور خارجه در واکنش به تحریم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت دونالد ترامپ در صفحه توئیترش نوشت‌: «پامپئوی بیچاره به نظر خیلی سردرگم می‌رسد. هفته گذشته سعی کرد ادای رونالد ریگان در برابر شوروی را در بیاورد و خواستار گفتگو با مردم ایران شد. این تلاشش جواب نداد و خود را مفتضح کرد. حالا ظریف را در فهرست تحریم‌ها گذاشته است و تلاش می‌کند صدای او را خفه کند. این هم جواب نخواهد داد.»

وی خطاب به وزیر خارجه آمریکا عنوان کرد: «اما به خیالبافی ادامه دهید، آقای پامپئو.»

وزارت خزانه‌داری آمریکا بامداد امروز (پنجشنبه) محمدجواد ظریف را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

ظریف هم در واکنش به این اقدام در توئیتی نوشت: «ایالات متحده می‌گوید من را به عنوان "سخنگوی اصلی ایران در سرتاسر جهان" تحریم کرده است. واقعیت آنقدر دردناک است؟ این تحریم بر من یا خانواده من هیچ اثری ندارد، چرا که من خارج از ایران، هیچ دارایی یا منافعی ندارم. متشکرم که مرا چنین تهدید بزرگی برای اهدافتان می‌پندارید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره) برقرار شد


فرمانده نزاجا: برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید آماده هستیم


وزارت دفاع: دست رزمندگان اسلام را پرتوان‌تر خواهیم کرد


پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است


توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک