ترامپ: می‎خواهم ونزوئلا را «قرنطینه» کنم

جمعه 11 مرداد 1398
04:14
ترامپ: می‎خواهم ونزوئلا را «قرنطینه» کنم رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران)، بدون اشاره به جزئیات بیشتر مدعی شد قصد داد ونزوئلا را محاصره و یا «قرنطینه» کند.

العالم-آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران) ادعا کرد که دولت او در راستای اعمال فشار بر «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونوزئلا قصد دارد این کشور را تحت محاصره قرار دهد یا آن را «قرنطینه» کند.

به نوشته خبرگزاری رویترز، ترامپ توضیح بیشتری درباره جزئیات این طرح، زمان اجرا یا چند و چون اجرای آن ارائه نکرد. دولت او تا به حال فشار اقتصادی بر دولت ونزوئلا را در دستور کار قرار داده است.

ترامپ در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا او قصد محاصره یا قرنطینه ونزوئلا را دارد گفت: «بله، چنین قصدی دارم.» او از توضیح بیشتر در این باره خودداری کرد.

آمریکا و گروهی از متحدان این کشور سوم بهمن ماه سال گذشته در اقدامی غیرقانونی «خوان گوآیدو»، رهبر شورای ملی ونزوئلا را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت» این کشور به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجددا به ریاست‌جمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کردند.

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، کاخ سفید هنگام اعلام به رسمیت شناختن گوآیدو انتظار داشته وی ظرف تنها چند روز رسما مادورو را کنار بزند و نظامیان را نیز با خود همراه کند. با گذشت چند ماه، این سناریو عملا شکست خورده و تلاش‌های واشنگتن برای ترغیب نظامیان به حمایت از گوآیدو ناکام مانده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است