دو زائر ایرانی در مکه و مدینه فوت شدند

جمعه 11 مرداد 1398
15:24
دو زائر ایرانی در مکه و مدینه فوت شدند مرکز پزشکی حج جمهوری اسلامی ایران، هویت دو زائری که در روزهای اخیر به دلیل بیماری در شهرهای مکه و مدینه درگذشتند را اعلام کرد.

العالم - ایران / سیاسی

محمدتقی حلی ساز رییس مرکز پزشکی حج جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) گفت: زائران یادشده یک مرد و یک زن از استان‌های اصفهان و خراسان جنوبی بودند که بر اثر ایست قلبی فوت کردند.

وی افزود: هویت مرد زائر، «اصغر مکتوبیان» 56 ساله از کاروان 13321 اصفهان بود که حوالی ساعت 16 روز چهارشنبه این هفته (نهم مرداد) در هتل حیات العالمی شهر مدینه منوره درگذشت.

رییس مرکز پزشکی حج، هویت زائر دوم را خانم «صاحب‌جان شاهی» 57 ساله از کاروان 39013 شهرستان طبس خراسان جنوبی بیان کرد که بامداد سوم مردادماه پس از تشرف به مسجدالحرام و ادای فریضه نماز صبح در هتل دارسادن مکه مکرمه به خواب ابدی فرو رفت.

به گفته منابع مطلع، شوهر و پسر این زائر نیز در سفر حج تمتع او را همراهی می کردند.

علیرضا رشیدیان رییس سازمان حج و زیارت هم گفت که هر دو زائر یادشده، قبلا در ایران عمل قلب باز انجام داده بودند و به دلیل همین عارضه، جان باختند.

وی افزود: با موافقت خانواده های زائران یادشده، یکی در مدینه و دیگری در مکه دفن شده است.

بر اساس این گزارش، بیش از 80 هزار و 600 زائر ایرانی تا بامداد امروز جمعه با پروازهای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) به سرزمین وحی منتقل شده اند. این پروازها تا 14 مرداد برای انتقال بیش از 86 هزار زائر ایرانی ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه