رایزنی دهلی با ایران برای آزادی خدمه هندی نفتکش انگلیسی

شنبه 12 مرداد 1398
18:03
رایزنی دهلی با ایران برای آزادی خدمه هندی نفتکش انگلیسی اس جیشانکار وزیر امور خارجه هند روز شنبه اعلام کرد که دولت دهلی در حال رایزنی با ایران برای آزادی و بازگشت ۱۸ خدمه هندی نفتکش انگلیسی استینا ایمپرو است.

العالم ـ آسیا

پس از توقیف غیر قانونی ابرنفتکش حامل نفت خام ایران در تنگه جبل الطارق از سوی تفنگداران نیروی دریایی انگلیس به بهانه واهی نقض تحریم نفتی اتحادیه اروپا علیه سوریه و بی توجهی لندن به تلاش های دیپلماتیک ایران برای رها سازی این نفتکش و خدمه آن، نیروی دریایی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در اواخر تیرماه گذشته نفتکش انگلیسی استنا ایمپرو را به خاطر عدم رعایت قوانین بین المللی دریایی و همچنین برخورد با یک قایق ماهیگیری ایرانی توقیف کرد.

خبرگزاری " ای ان آی" به نقل از وزیر خارجه هند اعلام کرد: ما بر آزادی و بازگشت خدمه هندی نفتکش استینا ایمپرو ، متمرکز شده ایم.

وی ادامه داد: مقامات سفارت هند در تهران با خدمه هندی نفتکش توقیف شده توسط ایران دیدار کرده اند و آنها در سلامت کامل و از امکانات مورد نیاز برخوردار هستند. ما به ارتباط خود با مقامات ایرانی برای حل این مساله ادامه می دهیم.

به گزارش ایرنا، مقامات ایرانی و هندی همچنین در هفته گذشته اعلام کردند که تهران با دسترسی کنسولی هند به ۱۸ خدمه هندی بر روی نفتکش انگلیسی استنا ایمپرو موافقت کرده است.

نیروی دریایی انگلیس چندی پیش یک نفتکش "گریس ۱" ایران را به اتهام نقض تحریم های اتحادیه اروپا در انتقال نفت به سوریه توقیف کرده بود. در این نفتکش نیز ۲۴ خدمه هندی حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا