ترامپ تیراندازی در تگزاس را "وحشتناک" توصیف کرد

يکشنبه 13 مرداد 1398
01:35
ترامپ تیراندازی در تگزاس را رئیس جمهور آمریکا که یکی از حامیان اصلی کارخانجات اسلحه سازی و مخالف ممنوعیت آزادی حمل سلاح است، روز شنبه در صفحه کاربریش حادثه تیراندازی ال پاسو تگزاس را "وحشتناک" توصیف کرد.

العالم-آمریکا

دونالد ترامپ بامداد یکشنبه بدنبال تیراندازی مرگبار تگزاس آن را وحشیانه و خبر بد توصیف و اضافه کرد با پلیس محلی برای بررسی اوضاع در تماس است.

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که در تیراندازی شنبه شب یکی از مراکز خرید ایالت تگزاس امریکا ۱۸ تن کشته شدند.

شبکه خبری سی ان ان نیز گزارش داد که در جریان این تیراندازی دستکم ۲۲تن زخمی شدند.

بر اساس این گزارش پلیس ناحیه ال پاسو تگزاس اعلام کرد که به دنبال تیراندازی در منطقه هاوکینز در یکی از مراکز خرید این شهر نیروهای پلیس به حال آماده باش درآمده و خود را به محل حادثه رسانده اند.

شاهدان عینی گفتند که صدای شلیک چندین گلوله را شنیده اند.

قانون حمل آزاد اسلحه در آمریکا و حمایت نیرومند تولید کنندگان سلاح در این کشور به دلیل سود های سرشار ناشی از تولید و فروش ان با گذشت 8 دهه مبارزه مستمر مخالفان و موافقان این قانون در دستگاه های قانونگذاری این کشور، به دور و تسلسل بی سرانجام تبدیل شده است.

گزارش مرکز آمار خشونت‌های مسلحانه در آمریکا حاکیست که از ابتدای سال 2019 میلادی تاکنون ، ۳۱ هزار و ۶۱۹ مورد تیراندازی در این کشور به ثبت رسیده است که در نتیجه این تیراندازی ها هشت هزار و 332 نفر کشته و 16 هزار و 431 نفر زخمی شده اند.

368 نفر از قربانیان (کشته یا زخمی) این حوادث کودکان زیر 11 سال هستند و یک هزار و 703 نفر نوجوانان کمتر از 17 سال سن دارند.

در این مدت 238 مورد تیراندازی به جمع ، 993 مورد حمله به منازل و 844 مورد تیراندازی به منظور دفاع از خود و 885 مورد تیراندازی غیرعمدی ثبت شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن