حمله هوایی نیروهای حفتر به شهر مصراته

سه شنبه 15 مرداد 1398
07:55
حمله هوایی نیروهای حفتر به شهر مصراته نیروهای موسوم به 'ارتش ملی لیبی' به فرماندهی خلیفه حفتر، بامداد سه شنبه دانشکده هوایی شهر مصراته را بمباران کردند.

العالم - لیبی

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، شهر ساحلی مصراته در غرب طرابلس پایتخت لیبی واقع شده و پایگاه اصلی نیروهای هوادار دولت وفاق ملی است که از سوی محافل بین‌المللی به رسمیت شناخته می‌شود.

یکی از ساکنان مصراته گفت که صدای چند انفجار قوی در سراسر شهر شنیده شد.

یک مسئول محلی نیز روز گذشته اعلام کرد که حمله یک پهپاد نیروهای ارتش ملی به شهر مرزوق در جنوب کشور دست کم 43 کشته به جا گذاشت.

منابع خبری روز دوشنبه گزارش دادند که در حمله پهپادهای نیروهای ژنرال حفتر به یک مراسم عروسی در غرب لیبی دست۲۰ نفر کشته و ۳۵ نفر نیز زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، پهپادهای نیروهای حفتر مراسم عروسی در شهر مرزق واقع در غرب لیبی را در چهار نوبت هدف قرار دادند.

پیش از این نیز منابع لیبیایی گزارش داده بودند که در حمله هوایی نیروهای حفتر به کمپ پناهجویان در طربلس پایتخت این کشور دهها نفر کشته شدند.

اوضاع در لیبی از ۱۵ فروردین و همزمان با دستور حفتر به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شده است.

لیبی از زمان سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است.

دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس(غرب کشور) تشکیل شد و مورد حمایت جامعه جهانی است.

همزمان یک دولت دیگر در شهر طبرق در شرق لیبی به نخست وزیری «عبدالله الثنی» و «عقیله صالح» رئیس مجلس نمایندگان اعلام موجودیت کرد که ژنرال حفتر مورد حمایت آنان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آخرین وضعیت سه خلبان ایراین از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش


غریب آبادی: امارات باید به واقعیت‌های تاریخی و حقوقی منطقه پایبند باشد


پاسخ قالیباف به ترامپ: بچرخ تا بچرخیم!/ محاصره شکست می‌خورد


«حادثه» برای ناو هواپیمابر آمریکا و جراحت ۴ نظامی


برنز آسیایی ناگویا بر گردن فاطمه برمکی


اظهارات عراقچی در پایان سفر به نیویورک + فیلم


پایگاه داده پنتاگون هک شد