فیفا دوباره عراق را تعلیق کرد!/بازی با ایران در زمین بی طرف

چهارشنبه 16 مرداد 1398
14:45
فیفا دوباره عراق را تعلیق کرد!/بازی با ایران در زمین بی طرف فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) دوباره ورزشگاه های عراق را به خاطر نداشتن امنیت تعلیق کرد.

العالم _ عراق

علی نوری، سردبیر نشریه فوتبال عراق خبر داد که فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) به ارسال نامه ای به فدراسیون فوتبال عراق اعلام کرد که امنیت ورزشگاه های این کشور بعد از رفع تعلیق بهتر نشده بلکه بدتر شده است. به همین خاطر فدراسیون جهانی تصمیم گرفته بازی های انتخابی جام جهانی 2022 قطر در خاک این کشور برگزار نشود.

بدترین ترتیب عراق موظف است بزودی کشوری بی طرف را به عنوان میزبانش در مسابقات انتخابی جام جهانی 2022 قطر و جام ملت های آسیا 2023 چین انتخاب کند.

این نامه فیفا درحالی است که فدراسیون عراق پیش از این بصره را برای میزبانی انتخاب کرده بود و بعد از یک هفته تصمیمش را تغییر داد و اربیل را به عنوان میزبان انتخاب کرد. با ارسال این نامه مشخص شد که فیفا اصلا میزبانی عراق را قبول ندارد و باید بازی ها در زمین بی طرف صورت بگیرد.

تیم ملی کشورمان در گروه سوم انتخابی جام جهانی 2022 قطر و جام ملت های آسیا 2023 چین با تیم های عراق، بحرین، کامبوج و هنگ کنگ رقیب است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گردان‌های قسام شهادت فرمانده تیپ شمال غزه را اعلام کرد


شهادت 4 غیر نظامی در حمله هوایی سعودی به خانه‌ای در تعز


ترامپ با پیشنهاد ایران مخالفت می‌کند/مذاکرات تنگه هرمز وارد مرحله سرنوشت‌ساز می‌شود


رویارویی دختر بچه فلسطینی با یک شهرک‌نشین و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی


گزارش العالم از چادرهایی در غزه که به نماد امید تبدیل شدند +فیلم


تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا