استعفای یک مقام اطلاعاتی دیگر آمریکا

جمعه 18 مرداد 1398
04:32
استعفای یک مقام اطلاعاتی دیگر آمریکا رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران) از استعفای یک مقام اطلاعاتی دیگر این کشور خبر داد.

العالم-آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران) اعلام کرد «سو گوردون»، معاون مدیر اطلاعات ملی آمریکا از سمتش کناره‌گیری می‌کند.

ترامپ بامداد جمعه در حساب کاربری‌اش در توئیتر نوشت گوردون، همزمان با بازنشستگی «دنی کوتس»، مدیر اطلاعات ملی آمریکا اعلام کرده قصد دارد از روز ۱۵ آگوست از سمتش کناره‌گیری کند.

پیش از این رسانه‌های گزارش داده بودند گوردون ممکن است بعد از کناره‌گیری دن کوتس به عنوان جانشین او منصوب شود؛ اما پایگاه هیل بامداد جمعه نوشته کاخ سفید از مدت‌ها پیش به دنبال عزل او و منصوب کردن یکی از افراد وفادار به ترامپ به جای او بود.

استعفای گوردون، سازمان اطلاعات ملی آمریکا را که وظیفه نظارت بر سازمان‌های اطلاعاتی مختلف آمریکا را به عهده دارد با مشکلات دوچندانی روبرو خواهد کرد.

ترامپ در یک توئیت دیگر بامداد جمعه گفت که «جوزف مک‌گوایر»، مدیر فعلی بخش ضدتروریسم را به عنوان مدیر موقت اطلاعات ملی آمریکا معرفی می‌شود و کارش را از ۱۵ آگوست آغاز خواهد کرد.

ترامپ ماه گذشته اعلام کرد دنی کوتس قرار است اواسط ماه اوت از سمتش کناره‌گیری کند. او گفت قصد دارد «جان راتکلیف»، از اعضای کنگره آمریکا را به جان کوتس منصوب کند. راتکلیف هفته گذشته از پذیرش این سمت انصراف داد.

منتقدان، تغییرات در این نهاد را یکی از گام‌های ترامپ برای سرکوب مخالفان خود در داخل دولت توصیف می‌کنند. دنی کوتس در ارزیابی‌های اطلاعاتی خود، گزارش‌هایی مغایر با نظرات ترامپ منتشر می‌کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم