سخنگوی وزارت کشور اعلام کرد

حذف مهر گذرنامه اتباع خارجی در تمامی مرزهای مجاز انجام می شود

جمعه 18 مرداد 1398
09:45
حذف مهر گذرنامه اتباع خارجی در تمامی مرزهای مجاز انجام می شود سخنگوی وزارت کشور با اشاره به اجرایی شدن دستور رئیس جمهوری درباره حذف مهر از گذرنامه اتباع خارجی گفت : در تمامی مرزهای مجاز این مساله در حال اجرا شدن است.

العالم- ایران/ سیاسی

سید سلمان سامانی افزود : بنا بر دستور رئیس جمهوری در خصوص حذف مهر از گذرنامه اتباع خارجی ، این موضوع توسط کارویژه مرز شورای امنیت کشور عملیاتی شد.

وی تاکید کرد: با بررسی و پیگیری های صورت گرفته و هماهنگی با پلیس مهاجرت و گذرنامه و سایر دستگاه‌های ذیصلاح، این امر در تمامی مرزهای مجاز زمینی، دریایی و هوایی کشور اجرایی شده است.

سخنگوی وزیر کشور درباره گردش آزاد اطلاعات در دولت تدبیر و امید به ایرنا گفت :گردش آزاد اطلاعات یکی از حقوق شهروندی است و دولت و تدبیر و امید رعایت حقوق شهروندی را جزء اصول اولیه تشکیل دولت می داند.

سامانی افزود : در ابتدای آغاز به کار دولت ، آیین نامه قانون انتشار آزاد اطلاعات و دسترسی به اطلاعات که سالها معطل مانده بود در هیات وزیران تصویب شد و اکنون به صورت دوره ای و مستمر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارش عملکرد دستگاه ها در خصوص پاسخگویی به اطلاعاتی که شهروند از دستگاه های اجرایی درخواست کرده اند را به صورت عمومی منتشر می کند و رتبه بندی دستگاه ها را در اجرای این قانون به اطلاع مردم می رساند.

وی گفت : ما نیز به استانداری های سراسر کشور تاکید کرده ایم که اگر در رابطه با موضوعاتی که در قانون مشخص شده است شهروندان اطلاعاتی را درخواست داشته اند به صورت حتمی با رعایت زمان های مقرر قانونی این اطلاعات را در اختیار مردم قرار دهند.

تیرماه امسال ، رئیس جمهوری به «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور دستور داد تا این وزارت از طریق نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ، ترتیباتی اتخاذ کند که از درج مهر ورود و خروج به ایران در گذرنامه اتباع خارجی خودداری شود.

سخنگوی وزارت کشور به همراه عبدالرضا رحمانی فضلی به مدت دو روز به شهرکرد سفر کرده بود.

حضور در نشست شورای تامین ، نشست با امام جمعه شهرکرد ، نشست شورای اداری و اقتصاد مقاومتی ، نشست با خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار و دیدار از مجتمع نساجی چادر مشکی از جمله برنامه های دو روز سفر وزیر به چهارمحال و بختیاری بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان