ظریف: باید برای رعایت حقوق مردم کشورمان تلاش کنیم

جمعه 18 مرداد 1398
22:16
ظریف: باید برای رعایت حقوق مردم کشورمان تلاش کنیم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه با انتشار ویدئویی در اینستاگرام به لزوم رعایت حقوق مردم اشاره و تاکید کرد: باید بیش از هر دولت و کشوری برای رعایت حقوق مردمان تلاش کنیم.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

ظریف جمعه شب در این ویدئو افزود: ما که به این مردم وابسته ایم و همه چیزمان از این مردم است باید بیش از هر دولت و کشوری برای رعایت حقوق مردم مان تلاش کنیم.

وزیر امورخارجه ایران پیشتر هم در سخنانی تاکید کرده بود که آنچه ایران را قدرتمند کرده بیش از هرچیز مردم ایران است و این مردم مبنای قدرت ما هستند.

وی تصریح کرد: مردم ما در لحظات تاریخ ساز همواره در اقتدار کشور و نظام و مملکت همفکری و همکاری می کنند. این مردم را باید پاس بداریم و باید این مردم را بشناسیم و از این سرمایه بزرگ اجتماعی حراست کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود