اتفاقی نادر در فوتبال / صاعقه 15 بازیکن فوتبال آلمان را مجروح کرد

شنبه 19 مرداد 1398
19:18
اتفاقی نادر در فوتبال / صاعقه 15 بازیکن فوتبال آلمان را مجروح کرد پانزده فوتبالیست بر اثر برخورد صاعقه به نزدیکی زمین ورزش در بادن-وورتمبرگ آلمان صدمه دیدند.

العالم ـ اروپا ـ ورزشی

بنابر گزارش اسپوتنیک به نقل از روزنامه Merkur، در نتیجه صاعقه در شهر روزنفلد - هایلیگنزیمرن در بادن - وورتمبرگ، 15 فوتبالیست 19 تا 48 ساله دچار جراحات جزئی شدند.

به گفته نماینده پلیس، این حادثه طی یک جلسه تمرینی در تاریخ 9 اوت رخ داده و صاعقه به نزدیکی زمین ورزش اصابت کرده و بر اثر آن یک نفر هوشیاری خود را از دست داده است. همه بازیکنان مجروح با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند.

به دلیل طوفان شدید در بادن - وورتمبرگ ، شروع مسابقه جام DFB بین باشگاه های فوتبال Zandhausen و Borussia Mönchengladbach به تعویق افتاد و پروژکتورهای استادیوم به دلیل باران شدید از کار افتادند؛ از تماشاگران این مسابقه در ردیف‌های پایین خواسته شد تا خود را به محل امنی برسانند.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان زره‌پوش‌های ایران در نبرد زمینی


عدم توزیع رمان «آدم‌های معمولی» به‌خاطر حمایت از فلسطین


واکنش شدید یمن به بیانیه پارلمان اروپا


اعتراض مردم استان میسان عراق به بستن گذرگاه‌ها با ایران


آملی لاریجانی: سران آمریکایی-صهیونی جز با زبان قدرت دست از جنایت برنمی‌دارند


جان‌های مقاوم و خون‌های پیروز: حماسه عزت و پایداری در غزه و کرانه باختری


قالیباف: در مقابل هرگونه جسارت، پاسخی خارج از تصور می‌دهیم


انهدام یک فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس


عراقچی: آتش‌بس فقط با توقف کامل جنگ محقق می‌شود


اجرای حکم محکومیت آمریکا در پرونده بیماران پروانه‌ای