یک سرباز آمریکایی در عراق کشته شد

شنبه 19 مرداد 1398
20:53
یک سرباز آمریکایی در عراق کشته شد یک سرباز آمریکایی در عراق در ماموریتی غیر نظامی کشته شد.

العالم ـ عراق

ائتلاف مدعی مبارزه با داعش به سرکردگی آمریکا روز شنبه از کشته شدن یک سرباز آمریکایی در استان نینوا در شمال غربی عراق کشته شده است.

این ائتلاف در خبری کوتاه آورده است که این سرباز آمریکایی در حادثه ای غیر رزمی در استان نینوا کشته شده است.

این گزارش بدون توضیح بیشتر، انتشار جزییات این حادثه را به بعد موکول کرد.

بر اساس آمارهای رسمی و شبه رسمی بین پنج تا 10 هزار نیروی نظامی آمریکا تحت پوشش ائتلاف مدعی مبارزه با داعش در عراق مستقر هستند.

به گزارش ایرنا، نیروهای آمریکایی که در سال 2011 به علت شکست و ناکامی های مکرر در برابر نیروهای مقاومت عراق، مجبور به ترک خاک عراق شده بودند در سال 2014 به بهانه مبارزه با داعش در صدر یک ائتلاف به اصطلاح بین المللی بار دیگر وارد این کشور شدند و هم اکنون عمده نیروهای خارجی مستقر در خاک عراق را شامل می شوند.

آمریکا برغم گذشت نزدیک به دو سال از پایان نظامی داعش و درخواست های مکرر احزاب و شخصیت های عراقی تاکنون به بهانه های مختلف از خارج کردن نیروهای خود از خاک این کشور خودداری کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد